Onze samenwerkingen

Team 4200837 1920

Net nieuw en al wereldberoemd

Bekijk onze nieuwe reclamecampagne

Bekijk het hier!

Samen bereiken we meer dan alleen

Om vooraan te zitten bij de nieuwste technologieën, werken wij samen met verschillende kennispartijen, bedrijven, universiteiten, hogescholen en incubators.

YES!Delft helpt om een positieve impact te maken op de wereld door middel van ondernemerschap en ons uitgebreide startup-ecosysteem. Het team is proactief betrokken bij de reis van startups van begin tot einde, om oprichters in staat te stellen en in staat te stellen bij te dragen aan een betere wereld. YES!Delft bereiken haar doelen door samen te werken, successen en mislukkingen te delen en een cultuur te inspireren die wordt gedreven door onbeperkte ambitie.

Soapbox motiveert jongeren om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Samen met een box vol bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Gezamenlijk kijken zij naar de uitdagingen van onze tijd, vanuit alle perspectieven. Soapbox gelooft dat door het bundelen van uiteenlopende talenten, kwaliteiten en kennis een bijzondere chemie ontstaat. Het doel van deze samenwerking? Gezamenlijk, vanuit verschillende perspectieven, aan de slag met de uitdagingen van deze tijd.

Snelle en effectieve oplossingen voor een duurzamere en socialere wereld zijn harder nodig dan ooit. 

Innofest helpt startups hun innovatie sneller naar de markt te brengen door deze te testen in living labs.

Twente Website

Universiteit Twente

De Universiteit Twente is een pionier in het verbinden van technologie, wetenschap en engineering met sociale wetenschappen om het verschil te maken in de wereld om ons heen. Wat onze wetenschappers, docenten en studenten karakteriseert is een nieuwsgierige, ondernemende mindset en een sterke verbondenheid met anderen die ook deze mindset omarmen.

Rs Website

Rockstart

Rockstart drijft oprichters tot positieve verandering in een wereld die serieus meer duurzaamheid nodig heeft. Een beter voedselsysteem creëren, de energiesector transformeren en veelbelovende technologieën ontwikkelen.

Fc Website (1)

FC Utrecht

Equans sluit zich per direct en voor meerdere seizoenen als Innovatiepartner aan bij FC Utrecht. Het internationale services- en energiebedrijf, waarvan het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in het onder de rook van Utrecht gelegen Bunnik, gaat onder meer een voortrekkersrol vervullen op het gebied van duurzaamheid in het gebied rondom Stadion Galgenwaard.

Equans zoekt ideeën! Sluit jij ook aan?

Equans is altijd op zoek naar innovatieve start-ups, scale-ups of bedrijven om mee samen te werken. Heb jij een fris idee of wil je met ons samenwerken? Vul dan het formulier in en word onderdeel van ons ecosysteem!

Mijn gegevens

Contactgegevens

Meer weten? Neem contact op met onze specialist.

Bas Evers

Algemeen directeur Equans Smart & Sustainable solutions