Food Beverage Home (1)

Met techniek de foodsector beter maken

Hoge eisen aan kwaliteit en productiesnelheid dwingen jou om je productieprocessen steeds efficiënter en effectiever in te richten. Daarnaast blijft voedselveiligheid een belangrijk aspect en groeit de vraag naar gezonde voeding en duurzame productieprocessen.

Iedereen voelt de urgentie dat er iets moet veranderen in het huidige voedselsysteem. We willen toekomstbestendiger, duurzamer en innovatiever opereren. Equans helpt hierbij door het inzetten van slimme technologie. Van advies, ontwerp en realisatie tot exploitatie. Hierdoor wordt de veiligheid van processen en gebouwen verhoogd met behoud van continuïteit en met een duurzaam resultaat.

Technologie in de foodsector

Bij Equans helpen we voedselverwerkende bedrijven om hun productie te verbeteren met veilige, duurzame en slimme oplossingen. Dit doen we met een integrale aanpak op maat op basis van jouw wensen. Onze technische dienstverleners begrijpen zowel de processen als de techniek waarbij kwaliteit centraal staat. Equans is al jarenlang actief binnen de foodsector en biedt een compleet dienstenpakket om een veilige omgeving en continuïteit te waarborgen, efficiëntie te vergroten en toekomstgerichte duurzame productiefaciliteiten te realiseren.

Friesland Campina 1440X720

Onze dienstverlening

Samenwerken aan veilige en continue productie

Wij helpen graag jouw productiefaciliteit verduurzamen, van advies t/m realisatie

Effectiever, efficiënter en zuiniger produceren door middel van automatisering

Meer weten?

Leg contact met een specialist!

Jeroen Beks

Marktdirecteur a.i. Food, Beverage & Agro

Neem contact op:

Jeroen Beks

Marktdirecteur a.i. Food, Beverage & Agro