Onze markten

Equans Key Visuals Internationaal Brug

Een overzicht van onze markten

Wij zijn van vele markten thuis. Niet alleen in onze dienstverlening, maar ook voor de diversiteit aan opdrachtgevers waar we voor werken. Hieronder een aantal markten uitgelicht waar we actief in zijn. 

Met techniek de zorg beter maken. Ontdek hoe Equans dit doet voor de zorg in Nederland.

Technologie is onmisbaar in de Food & Beverages-sector: innovatieve, technische oplossingen zijn onderdeel van de oplossingen om de ontwikkelingen in het vakgebied bij te benen.

In Nederland staat enorm veel kantoorvastgoed. Van Groningen tot Middelburg onderhouden, verbouwen en nieuwbouwen wij vastgoed.

Om de energietransitie mogelijk te maken hebben we meer en meer duurzame energie nodig. Zowel opwek als infrastructuur zijn hierin essentieel.

Milieuzorg, veiligheid en kwaliteit zijn kritische factoren in een chemisch productieproces. Dat weten wij als geen ander. Onze ruime ervaring in de chemie komt terug in toewijding, deskundigheid en zorgvuldigheid van onze medewerker.

Digitalisering is tegenwoordig de norm. De basis daarvoor ligt in grote datacenters. Deze markt is snel groeiend en wij zijn hierin al een aantal jaren actief.

Een passende oplossing voor elk vraagstuk in de op- en overslag. Onderhouden, renoveren en nieuwbouwen van tanks en overlaadstations.

Een duurzame toekomst voor je waterstromen. Wij zorgen voor de beste waterveiligheid en waterkwaliteit.