Wij zijn Equans

  • Marktleider in technische dienstverlening
  • 5.500 medewerkers op 29 locaties in Nederland
  • Ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud & advies
  • Innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen
Banners EQUANS Uitwerking 170122 2

Samen maken we het mogelijk

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpt Equans opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheden.

Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen wij onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we je bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Meer over Equans

Ontwerpen, installeren, onderhouden en adviseren over technische installaties is ons werk. Kijk snel verder en krijg een indruk van hoe we jou kunnen helpen.

Elke dag werken wij aan het realiseren van duurzame oplossingen die ons een stapje dichterbij de wereld van morgen brengen.

Wij werken aan de diensten van morgen. Ontdek meer over Innovatie bij Equans.

Vandaag, morgen en in de toekomst

Wij bieden integrale oplossingen en diensten, passend bij de behoeftes van onze klanten. We zijn actief in diverse sectoren en bieden daarbij innovatieve oplossingen voor utiliteit, industrie en infrastructuur. Zo helpen we bijvoorbeeld ziekenhuizen aan een gezonde, veilige en hightech omgeving. Zij kunnen op deze manier de beste zorg verlenen aan hun patiënten. Ook verzorgen we het langetermijnonderhoud en beheer bij grote hightech- en industriële bedrijven, zodat hun processen altijd door kunnen gaan. En we werken met innovatieve laadinfrastructuren voortdurend aan de doorontwikkeling van duurzame mobiliteit.

Dit alles doen wij dankzij onze 6.000 specialisten, die in Nederland iedere dag weer klaarstaan om klanten te helpen met innovatieve en duurzame technische oplossingen. Vandaag, morgen en in de toekomst. Op weg naar een efficiënte, veilige en verbonden wereld.

Samen maken we het mogelijk: Equans, Empowering Transitions.

omschrijving van de header afbeelding

Focus op drie transities

Onze naam zegt het al: Equans (EQUation en ANSwers) biedt antwoord op de complexe uitdagingen waar onze klanten voor staan. Deze uitdagingen staan vaak in het licht van de transities van deze tijd. De energietransitie, de digitale transitie en de industriële transitie.

Jij, als onze klant, kan vertrouwen op onze expertise in technische dienstverlening. We hebben alles in huis om onze klanten optimaal te ontzorgen. Van advies, ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud en beheer tot financiering. 

Monteurs Middenspanning Liander (1)

Energietransitie

Energie monitoren, duurzaam opwekken, energie besparen of elektrisch rijden; wij zijn er bekend mee! Ontdek meer over de mogelijkheden voor verduurzaming bij Equans.

EQUANS Key Visuals Industrie

Industriele transitie

De industrie staat voor de vierde revolutie. Equans werkt voor een groot scala aan opdrachtgevers in Nederland en verbindt de uitdagingen aan oplossingen voor deze klanten.

Digitalisering Sdo

Digitale transitie

De digitale transitie verandert nu onze levens. Kantoren worden digitaler, productieprocessen worden digitaler en ook onze kinderen groeien op in een tijd van digitale oplossingen. Equans draagt hieraan bij.

Brainport Industries Campus BIC

Werken bij Equans?

Onze collega’s maken werk van de energie-, digitale en industriële transitie.

Wil jij net als onze 6.000 collega’s in Nederland werken aan innovatieve en duurzame technische oplossingen?

Kom dan werken bij Equans!

Bekijk de vacatures

De Equans groep

Equans is internationaal marktleider in technische dienstverlening. Wereldwijd zetten bijna 95.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te voorzien van de meest innovatieve en duurzame technische oplossingen. 

Kom meer te weten over de Equans groep
Engineering Automatisering Virtual Reality BIM