Draaibruggen Kanaal Gent-Terneuzen

DKGT

Samenwerking met Rijkswaterstaat

Het project Draaibruggen Kanaal Gent-Terneuzen omvat het moderniseren van de technische installaties en op afstand bedienbaar maken van twee draaibruggen in het zuidelijkste puntje van Zeeuws-Vlaanderen: Draaibrug Sluiskil en Draaibrug Sas van Gent. De draaibruggen maakten onderdeel uit van een traditioneel UAV-GC-project waarin eerder al vijf objecten zijn aangepakt. 

  • Sluiskil en Sas van Gent
  • 2017-2021
  • Rijkswaterstaat

Merijn Doggen over het project

Equans en Rijkswaterstaat werken hierin samen in één gemixt team op een gezamenlijke projectlocatie. Er zijn geen schaduwrollen, op elke functie zit één persoon. Zo is de projectmanager van Equans, de contractmanager van RWS, enz. Ook in de stuurgroep zitten vertegenwoordigers van beide organisaties en wordt er samen gewerkt aan één gemeenschappelijk doel. Op deze manier hebben beide partijen de garantie dat het project op een meest efficiënte & effectieve wijze tot stand wordt gebracht, waarbij de prijs, kwaliteit en klanttevredenheid in optimale verhouding staan! Merijn Doggen vertelt in de video meer over het project. 

Lees hier meer informatie over Infra & Mobiliteit

Meer weten?

Benieuwd hoe we jouw bedrijfsvoering op maat verduurzamen? Neem contact via onderstaand formulier. We staan klaar om je te helpen!

Ivan Grozdanov

Accountmanager

Neem contact op:

Ivan Grozdanov

Accountmanager