Nieuwbouw Amphia Ziekenhuis 2019

Met techniek de zorg beter maken

Patiënten in jouw ziekenhuis of zorgorganisatie rekenen op toegewijde zorg, kwaliteit en veiligheid. Dag en nacht. 24/7. De zorgprofessionals staan voor ze klaar, maar de wereld om ons heen – inclusief het werkveld - verandert en de toenemende zorgvraag gaat gepaard met uitdagingen om zorg betaalbaar te houden. 

De roep om duurzaamheid klinkt steeds luider en de noodzaak om te veranderen en innoveren in jouw ziekenhuis is groot. De zorgsector staat internationaal bekend om haar flexibiliteit – nu meer dan ooit. Jouw belangrijkste doel blijft om patiënten iedere dag kwalitatieve en veilige zorg te verlenen. Equans helpt hierbij met de juiste techniek op het gebied van nieuwbouw, renovatie, beheer en onderhoud. Van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud van installaties en inspecties.

Jouw techniek is onze zorg

Bij Equans helpen we zorginstellingen om zorg te verbeteren met veilige, duurzame en digitale oplossingen. Dit doen we met een integrale aanpak op maat, waarbij aandacht voor de patiënt centraal staat. Onze technische dienstverleners begrijpen zowel de zorg als de techniek, zodat alle werkzaamheden door kunnen gaan en continuïteit gewaarborgd blijft. Equans is al jarenlang actief binnen de zorgsector en biedt een compleet dienstenpakket om een veilige omgeving te waarborgen, efficiëntie te vergroten en toekomstgerichte duurzame zorg te realiseren.

Monteur In Ziekenhuis Amphia

Onze dienstverlening

Ontdek hier wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen.

Samenwerken aan veilige patiëntenzorg

Een duurzame toekomst voor jouw zorgorganisatie

Innovatieve diensten voor efficiëntere zorg

Virtuele ziekenhuis

Wij kijken als technisch partner en systeem integrator integraal naar jouw ziekenhuis of zorginstelling. Zodat we de zorg duurzamer en veiliger maken. In deze virtuele tour maak je kennis met onze oplossingen en kun je in 360 graden met je muis door verschillende ruimtes bewegen. In iedere ruimte zijn informatiepunten te zien waar je meer leest over onze dienstverlening. Van slimme tracking, medische gassen tot duurzaam onderhoud. Onze specialisten denken graag met je mee. 

Ontdek het virtuele ziekenhuis

Wij zijn aangesloten bij

Meer weten?

Leg contact met een specialist!

Johan van Baardwijk

Marktdirecteur Healthcare

Neem contact op: