Chemie

  • Een passende oplossing voor elk vraagstuk in de chemie
EQUANS Key Visuals Industrie

Milieuzorg, veiligheid en kwaliteit zijn kritische factoren in jouw productieproces. Dat weten wij als geen ander. Je ziet onze ruime ervaring in de chemische industrie terug in de toewijding, deskundigheid en zorgvuldigheid van onze medewerkers. Maar ook in onze ISO-certificeringen voor kwaliteit en milieuzorg en onze VCA**-certificering voor veiligheid. Of het nu gaat om een multidisciplinair project, om nieuwbouw, renovatie of een complexe stop: we helpen je altijd een passende oplossing voor jouw vraagstuk te vinden.

Ben je op zoek naar een partner die alle technische disciplines onder één dak aanbiedt? Of zoek je een betrouwbare partner bij disciplinair werk? Equans heeft specialisten in huis op elk gebied. Wij denken graag met je mee over een passende oplossing voor jouw vraag. Van elektrotechniek en instrumentatie tot piping en apparaten- en werktuigbouw. Dankzij onze ervaring in de chemische industrie zijn we bovendien bekend met de kritische factoren in jouw productieproces.

Shutterstock 242575030

Continuïteit staat voorop

Bij Equans vinden we het belangrijk om een lange termijn relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Daarom werken we op basis van alliantiecontracten. Deze maken het voor beide partijen aantrekkelijk om zich maximaal in te zetten tegen minimale kosten. Daarnaast werken we ook op basis van prestatiecontracten waarin we ons verplichten tot een concreet prestatieniveau. Welke contractvorm jouw voorkeur ook heeft: de continuïteit van jouw productieproces staat altijd voorop.

Onze dienstverlening

Ontdek hieronder een deel van onze dienstverlening. Liever direct in contact met één van onze consultants? Kijk dan onderaan deze pagina voor contactgegevens.

Turn arounds

Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren en managen van shut downs en turn arounds.  Van stops van een dag tot stops van meerdere weken, wij kunnen het.

Maintenance

Voor een breed scala aan opdrachtgevers onderhouden wij de industriële assets. Dit gaat van Maintenance Engineering tot preventief onderhoud tot het vervangen en oplossen van storingen. 

Apparatenbouw & prefabricage

Onze experts in lastechniek en metaalbewerking voor industriële toepassingen kunnen je helpen met prefabricage en apparatenbouw.

Dienstverlening voor de keuringen en inspecties van technische installaties. Van ATEX tot chemische tankinspectie.

Renovatie en nieuwbouw

Al decennia leggen wij nieuwe installaties of renoveren wij bestaande installaties voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onze technici beschikken over de juiste kennis en competenties om ieder technisch vraagstuk te tackelen.

Meer weten?

Leg contact met een specialist!

Neem contact op: