Op- en Overslag

  • Onderhouden van tanks
  • Nieuwbouw en renovatie van tanks
  • Overlaadstations
Containerschip In Haven 72 Dpi

Een passende oplossing voor elk vraagstuk in de op- en overslag

Ben je op zoek naar een partner voor onderhoud van uw tankterminals, capaciteitsuitbreiding of nieuwbouw of renovatie? Equans heeft specialisten in huis die je kunnen ondersteunen op ieder gebied. Vanuit onze jarenlange ervaring denken wij graag met je mee over jouw vraagstuk.

Wil je direct contact om de mogelijkheden te bespreken?
Shutterstock 242575030

Wij gaan voor een totaaloplossing

Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten en een integrale project aanpak vanaf initiatie tot aan de realisatie. Wij passen onze expertise en capaciteit snel en flexibel toe in engineering (Front-end Engineering Design), mechanische, elektrotechnische en instrumentatiewerkzaamheden en projectmanagement. Bijvoorbeeld de installatie van skids en tie-ins, maar ook modificaties en onderhoudstrajecten. Dit omvat scoping, 3D scanning, engineering, fabricage, coördinatie en/of contracting van onderaannemers.

Onze dienstverlening

Ontdek hieronder een deel van onze dienstverlening. Liever direct in contact met één van onze consultants? Kijk dan onderaan deze pagina voor contactgegevens.

Engineering

Professionele ondersteuning bij elke ontwerpopdracht op het gebied van proces engineering, piping & mechanical, elektro & instrumentatie en automatisering. Jouw project is bij ons in goede handen. Of het nu concept-, basisontwerp of detailengineering betreft. 

Projectondersteuning/ maintenance

Wij vinden het belangrijk om een lange termijn relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. De continuïteit van jouw productieproces staat altijd voorop. Om uitval te minimaliseren hebben wij divers pallet aan dienstverlening beschikbaar.

We beschikken over ruime werkplaatsen met een forse productiecapaciteit voor zowel productie als prefabricage. Dankzij onze kennis en jarenlange praktijkervaring met het ontwerpen, bouwen en installeren van zowel installaties als onderdelen garanderen wij u de hoogste kwaliteit. Ontdek hier meer over onze dienstverlening voor prefabricage en apparatenbouw.

Eugene Leentjens 540X650

Rubis terminal

Capaciteitsuitbreiding tank terminal van Rubis Terminal

“Een flinke uitdaging, maar naar tevredenheid opgeleverd”, volgens project manager Eugene Leentjens van Rubis Terminal. “In één jaar hebben we dit project in uitdagende omstandigheden weten te realiseren”.

Meer weten?

Leg contact met een specialist!

Neem contact op: