Overname WKO assets Cogas door Equans

Monteur In Ziekenhuis Amphia (1)

Onlangs is Equans de nieuwe eigenaar en beheerder geworden van WKO assets op vier locaties van regionaal netwerkbedrijf Cogas. De overdracht is zowel op technisch/financieel gebied als voor de klant soepel verlopen. In de video hiernaast vertellen Wim Riphagen van Cogas en Stijn Westerbeek van Equans er alles over.

Op de projectlocaties zijn een diversiteit aan eindgebruikers gevestigd; particuliere klanten, winkels, verzorgingscentra, datacenter, studentenwoningen en Amsterdam University College (AUC). Projectlocaties die kansen bieden om in de toekomst verder te verduurzamen! Zoals bij het Amsterdamse Science Park, waar het mogelijk wordt om nog meer warmte terug te winnen uit het datacenter om een extra gebouw toe te voegen op het huidige WKO systeem.

Meer weten over onze warmte en koude oplossingen?

Contracten ongewijzigd over naar Equans

Cogas is een regionaal netwerkbedrijf en heeft tot de verkoop besloten omdat deze assets buiten haar verzorgingsgebied, Overijssel, liggen. Na een zorgvuldige selectie is de verkoop gegund aan Equans. Voor de klanten verandert er niets: Equans neemt alle contracten ongewijzigd over van Cogas.