Expertises

Equans staat voor innovatie en duurzaamheid in technische oplossingen. Wij zijn gedreven om de toekomst te vormgeven met milieuvriendelijke, toekomstbestendige technologieën. Ontdek onze expertises en hoe wij bijdragen aan een duurzamere wereld.

Wij zijn experts in lastechniek en metaalbewerking voor industriële proces equipment.

Wij realiseren hardware en software voor besturings- en bedieningssystemen, informatie- en communicatienetwerken voor gebouwen, industrie en de infrastructuur.

Wordt uw gebouw al goed geventileerd? Door slechte ventilatie kunnen virussen zich makkelijk verspreiden. Equans heeft een maatwerkoplossing voor ventilatiesystemen.

Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen met de vraagstukken van de energietransitie.

Onze specialisten van Fire Safety bieden je de beste integrale oplossing voor ieder veiligheidsvraagstuk.

Onze specialisten van Security bieden je de beste integrale oplossing voor ieder veiligheidsvraagstuk.

Wij zijn gespecialiseerd in hoogspanningsinstallaties, hebben jarenlange ervaring en ontzorgen u compleet op dit gebied tot een spanningsniveau van 50 kV.

Wij organiseren jouw services integraal op het gebied van onder meer energie, water, afval, beveiliging, catering, schoonmaak, technisch beheer en onderhoud. 

Integrale mobiliteitsoplossingen voor tunnels, bruggen, sluizen, wegen en waterkeringen, bediencentrales en Smart Corridors.

Wij hebben veel ervaring met een breed scala aan keuringen en inspecties voor bedrijven in verschillende markten. 

Wij zorgen dat jouw IT-infrastructuur en data veilig, beschikbaar en betrouwbaar zijn. Daarmee heb je de zekerheid dat de continuïteit van jouw bedrijfsvoering en dienstverlening is gegarandeerd.

SAM helpt je strategische investeringsbeslissingen te nemen, het verbetert je risicomanagement én het zorgt ervoor dat de Total Cost of Ownership (TCO) optimaal is.

Equans staat voor duurzame impact. Dat doen we door bedrijven actief te helpen om hun installaties en gebruik van energiestromen zuiniger, milieuvriendelijker en efficiënter te maken.

Met innovaties in koude-, warmte- en invriestechnologie helpen wij onze klanten aan de beste productkwaliteit en een duurzaam productieproces. 

Slimme laadoplossingen voor iedereen. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud: onze technische experts staan voor je klaar. Equans biedt maatwerk en is dé lange termijn partner voor elektrisch vervoer. 

Of kunnen we je ergens anders mee helpen?

Contact met een van onze vestigingen?

Binnen Equans hebben we veel specialisten in huis. Ontdek onze specialisten op deze pagina.

Wil je ook werken bij Equans? Ontdek onze vacatures op onze werkenbij website.