Automation

  • Oplossingen voor aansturing, besturing en inzicht
  • Integrale werkwijze voor het beste resultaat
  • Slimmer, robuuster & duurzamer
Digitalisering 72 Dpi

Equans realiseert slimme, robuuste en duurzame oplossingen voor aansturing en besturing om inzicht te krijgen in de performance van gebouwen, infra en industrie. Wij geloven daarbij in een integrale werkwijze: als alles in samenhang wordt aangepakt, levert dat het meeste op. Steeds meer nemen wij installaties en productielijnen over van klanten, waarbij we gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid "As-a-Service" leveren.

Met Equans haal je een enorm verbeterpotentieel in huis. Ons team bestaat uit meer dan 200 specialisten op het gebied van software ontwikkeling, enginering, techniek en consulting. Zij bedenken en realiseren de meest optimale integrale automation, passend bij jouw bedrijfsactiviteit.

  • 200+ professionals
  • 20+ programmeertalen

Onze dienstverlening

We werken al jaren succesvol voor infra, mobiliteit, food, farma, agro, ziekenhuizen, industrie, energiebedrijven, gebouwen en kantoren en specialistische markten, zoals meng- en diervoederindustrie, de visverwerking en waterschappen. In onze dienstverlening maken we onderscheid in 4 deelgebieden:

Cybersecurity Mens

Standaard en maatwerk

Equans heeft eigen, bewezen gestandaardiseerde oplossingen, zoals Smart Building, Smart Factory, Smart Hospital en Smart Infra. Daarnaast ontwikkelen, testen en maken wij - waar nodig - ook maatwerkoplossingen voor processen of technische installaties.

Innovatie voor een gezonde, veilige en duurzame samenleving

Als lerende organisatie halen we de techniek van morgen in huis door nauw samen te werken met kennisinstituten, universiteiten en hogescholen. Deze onderzoekers en wetenschappers staan aan de wieg van technische en digitale innovaties die ons helpen met de uitdagende opgave voor een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Meer weten over onze security oplossingen?
Stockfoto Team Meeting Digitale Tekeningen 72 Dpi

Meer weten?

Neem gerust contact op voor meer informatie over automatiseringsoplossingen.

Jeroen van Schilt

Directeur Automation

Neem contact op:

Jeroen van Schilt

Directeur Automation