Smart Industry

  • Oplossingen voor aansturing, besturing en inzicht
  • Integrale werkwijze voor het beste resultaat
  • Slimmer, robuuster & duurzamer
Shutterstock 242575030

Automatiseringsoplossingen voor de industrie van de toekomst.

In de industrie ligt de focus vooral op betrouwbaarheid en veiligheid. De laatste jaren zien wij dat er steeds meer aandacht komt voor digitalisering. Smart industry of industry 4.0 zijn termen die hieraan gekoppeld worden. Een breed begrip en elk industrieel bedrijf geeft hier op zijn eigen vorm aan.

Wij hebben diverse standaardoplossingen voor de industrie, maar kijken ook vooral samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn voor automatisering en digitalisering. Bekijk op deze pagina wat Equans voor jou kan betekenen.

 

Kom vrijblijvend in contact
Digitalisering CAD Computerscherm Mensen Aan Het Werk 72 Dpi

Onze experts

Met 150 experts werken dagelijks aan automatiseringsoplossingen voor de industrie voor een breed scala aan opdrachtgevers, van de voedingsmiddelenindustrie tot warmtenetten. Van het implementeren van energiemonitoring tot het flexibel inzetten van ruimtes tot het uitvoeren van predictief onderhoud. Je kunt daarvoor bij ons terecht.

Onze oplossingen

Hieronder zijn een aantal van onze oplossingen uitgelicht. Heb je een specifieke wens of vraag, neem dan gerust contact op met onze specialist voor meer informatie.

Met onze Smart Factory richten wij jouw productieprocessen zo duurzaam, energiezuinig en efficiënt mogelijk in. Met ruimte voor flexibiliteit en de garantie van kwalitatief hoogwaardige productie.

Cyber security

Er gaat bijna geen week meer voorbij dat er geen nieuws is over cyber aanvallen. Ook in de industrie wordt cyber security steeds belangrijker. Inmiddels hebben wij een team van specialisten die fulltime werken aan cyber security. Heb jij je cyber security al op orde?

Risicobeheerstool Mendix

Met onze risicobeheerstool ben je altijd in staat om de risico's voor je productielocatie in beheer te hebben. In één oogopslag zie je de belangrijkste risico's en ben je in staat om meteen te acteren.

Meer weten?

Voor meer informatie over automatiseringsoplossingen kun je contact zoeken met Rikkert Gerits.

Rikkert Gerits

Manager Industriele Automatisering

Neem contact op:

Rikkert Gerits

Manager Industriele Automatisering