Smart Infra

  • Oplossingen voor aansturing, besturing en inzicht
  • Integrale werkwijze voor het beste resultaat
  • Slimmer, robuuster & duurzamer
Onderhoud Elektrotechniek Tunnels 72Dpi

Automatisering is een steeds belangrijker onderdeel bij de bediening, besturing, beheer en monitoring van bruggen, tunnels en sluizen in Nederland. De techniek krijgt een grotere rol, de oplossingen zijn geavanceerder, maar ook complexer en slimmer.

De experts van Equans houden zich bezig met automatiseringsvraagstukken voor tunnels, bruggen en sluizen. Van ontwerpen en automatiseren van diverse installaties (o.a. audio, camerasystemen en besturing), op afstand bedienbaar maken tot in bedrijfstellen van deze infra objecten.

  • 200+ professionals
  • 20+ programmeertalen
EQUANS Key Visuals Internationaal Brug

Virtual bridge

Een efficiënte en kostenbesparende ICT totaaloplossing voor de bediening van tunnels, sluizen en bruggen. Virtual Bridge is een virtuele omgeving waar hardware en software beter op elkaar zijn  zijn. In deze virtuele omgeving is het mogelijk om de nieuwste hardware te laten samenwerken met verouderde software zoals Windows XP.

Lees meer over virtual bridge

Cyber Security

Er gaat bijna geen week meer voorbij dat er geen nieuws is over cyberaanvallen. Ook in de infrastructuur wordt cyber security steeds belangrijker. Inmiddels hebben wij een team van specialisten die fulltime werken aan cyber security. Heb jij hier al aandacht voor?

Lees meer over cyber security
Digitalisering CAD Computerscherm Mensen Aan Het Werk 72 Dpi