Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter

  • Continuïteit van je IT-omgeving
  • Schaalbare oplossingen voor beveiliging, infrastructuur en databeheer
Header It 1920 X 900

Het moet werken. Altijd en goed ook. Deze hoge standaard zit in het DNA van Equans. Ook IT moet het doen, net als de nutsvoorzieningen waarin Equans wereldwijd garant staat voor kwaliteit, efficiency en beschikbaarheid. Bij Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter (CID) houden we van techniek en automatisering. Net als onze installatietechnische collega's van Equans zetten wij de juiste IT-oplossingen in die werken voor je mensen, je klanten en je business. Conform afspraak en altijd met advies voor de continuïteit van je IT-omgeving.

Wij zorgen dat je IT-infrastructuur en data veilig, beschikbaar en betrouwbaar zijn. Daarmee heb je de zekerheid dat de continuïteit van je bedrijfsvoering en dienstverlening is gegarandeerd.

Onze drie schaalbare IT-diensten

Je bent optimaal beveiligd tegen cybercrime door onze aandacht voor techniek, mens en beleid.

Je infrastructuur is betrouwbaar, veilig, beschikbaar en bovendien schaalbaar en up-to-date.

Je huurt opslagruimte en wij zorgen voor optimale beveiliging, hoge beschikbaarheid en energie-efficiency in onze eigen TIER III datacenters.

Ons team

Het CID team bestaat uit ervaren consultants en gecertificeerde IT-specialisten die meedenken en kritisch doorvragen om je vooruit te helpen en te ontzorgen. Dit doen we al meer dan tien jaar voor energiebedrijven, ziekenhuizen, (semi-)overheden, industrieën, IT-bedrijven en zakelijke dienstverleners. Achter de beeldschermen, zodat je dag en nacht beschikt over betrouwbare, veilige en up-to-date IT-infrastructuur en data. En dat werkt wel zo prettig en zeker.

Samenwerken

Onze partners

Van de beste cloudoplossingen tot security tooling en expertisecentra, wij werken samen met onze partners voor nog betere dienstverlening waar jij van profiteert. 

Meer weten?

Wil je een veilige en betrouwbare IT-omgeving? Neem contact met Vaclav voor meer informatie. We staan klaar om je te helpen! 

Václav Volf

Salesmanager Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter (CID)

Neem contact op:

Václav Volf

Salesmanager Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter (CID)