Connectivity services

SDO Managed Services

Aan de basis van samenwerken in en buiten organisaties en bedrijven ligt een veilige, betrouwbare en stabiele netwerkomgeving. Thuiswerkers, mobiele werknemers, maar ook toeleveranciers en klanten hebben toegang tot je systemen. IoT en cloud computing hebben ingrijpende gevolgen voor je netwerkomgeving. Technologisch kan er veel, maar maak je er ook optimaal gebruik van? Heb je de security op orde? Is de verbinding stabiel, breed en snel genoeg?

Met Connectivity Services weet je zeker dat je over de meest optimale en veilige verbinding beschikt. Wij beschikken over een eigen TIER III Datacenter en met advies, installatie, onderhoud en beheer zorgen wij dat je klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en de toekomst. Wij stemmen de connectiviteitsdiensten volledig af op jouw specifieke situatie, eisen en wensen. Omdat connectivity altijd moet werken. Voor jou en voor je mensen.

Infrastructure Services Detail

Andere oplossingen voor infrastructuur

Heb je andere vraagstukken op het gebied van infrastructuur en IT? CID van Equans Digital heeft alles in huis om je te ontzorgen. 

Cybersecurity Datacenter
security

Meer weten?

Wil je ook een veilige en betrouwbare IT-omgeving? Wij helpen je graag met jouw IT-vraagstukken.

Václav Volf

Salesmanager Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter (CID)

Neem contact op:

Václav Volf

Salesmanager Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter (CID)