Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

SDO Managed Services

Downtime en dataverlies bij calamiteiten kosten organisaties veel tijd en geld. De bedreigingen van je bedrijfscontinuïteit liggen op vele vlakken, denk aan brand, stroomuitval, cyberaanvallen of virussen, maar ook fouten bij updates en het overzetten van applicaties zorgen voor hinderlijke verstoringen.

Met de DRaaS-oplossingen beperk je dataverlies tot een minimum en zijn je bedrijfskritische systemen snel weer operationeel. Je systemen zijn 24/7 beschikbaar op een virtueel uitwijkplatform. Je kiest de zekerheid die je wenst en wij zorgen met DRaaS voor een betrouwbare, snelle en schaalbare virtuele uitwijkoplossing voor disaster recovery.

Afspraken over data, tijd en operationele productie

Met onze DRaaS-oplossingen zijn je systemen snel weer beschikbaar met minimaal dataverlies. Talloze overheden en bedrijven en organisaties in de zorg, food, industrie, transport en energie maken al gebruik van onze bewezen continuïteitsdiensten

Samen met jouw experts kijken wij welke uitwijkoplossing het beste past bij je beschikbaarheidseisen en IT-omgeving. Bij deze intake kun je rekenen op ons deskundige advies. Daarna verzorgen wij de inrichting van je virtuele uitwijkplatform. Alle afspraken, rollen en verantwoordelijkheden leggen we vast in SLA's. Zo weet je exact waar je aan toe bent. Wij zorgen voor continue monitoring en testen jaarlijks je virtuele uitwijkoplossing.

In de dienstverlening en afspraken staan data, tijd en operationele productie centraal:

  • Recovery Point Objective (RPO). De maximaal acceptabele hoeveelheid dataverlies gemeten in uren tussen het tijdstip van de calamiteit en het meest recente recovery point.
  • Recovery Time Objective (RTO). De tijd die nodig is om de uitwijk technisch te starten en het beschikbaar stellen van de virtuele severs op de uitwijklocatie.
  • Work Recovery Time (WTO). De werkzaamheden die nodig zijn om je productie weer operationeel te krijgen op de virtuele uitwijklocatie, zoals routeren netwerk en instellen applicaties.
data

Onze certificeringen

  • PUE 1,3 (Power Usage Effectiveness);
  • Green Grid deelnemer
  • Lid van Dutch Data Center Association
  • ISO 27001 Informatiebeveiliging
  • ISO 55001 Assetmanagement
  • ISAE 3402 Procescontrole

Andere oplossingen voor infrastructuur

Heb je andere vraagstukken op het gebied van infrastructuur en IT? CID van Equans Digital heeft alles in huis om je te ontzorgen. 

Cybersecurity Datacenter
security