Infrastructure as a Service

SDO Managed Services

Wil je altijd beschikken over de juiste capaciteit van je IT-omgeving en uitbreiden zonder hoge investeringskosten? Wil je de overstap maken naar cloud computing zonder risico's, maar wel met alle flexibiliteit?

Met private Infrastructure as a Service (IaaS) van CID kies je voor een virtuele infrastructuur met onder meer servers en werkstations. Je besturingssysteem, software en desktopomgeving staan virtueel in de cloud, optimaal beveiligd in onze eigen TIER III datacenter. Extra capaciteit nodig? In no time schalen wij je IaaS-omgeving op, zodat de continuïteit van je dienstverlening is gewaarborgd.

Zo werkt IaaS

IaaS is een platform waar je met minimale initiële investeringen je IT-omgeving kunt inrichten en laten draaien op elk besturingssysteem, waaronder Windows en Linux. Bij IaaS ontzorgen wij je maximaal en je betaalt een vast maandelijks bedrag.

Je omgeving draait in ons datacenter op premium hardware, waaronder CPU's, RAM en harddiskruimte, waarmee wij je virtuele servers opbouwen. Daarnaast zorgen wij voor de benodigde netwerkwerkcapaciteit en regelen we snelle, soepele en betrouwbare communicatie tussen de systemen onderling. Voor meer capaciteit kunnen we de capaciteit opschalen, zodat je IT-omgeving altijd aansluit op de vraag van je organisatie en de klanten.

infra

Solide en flexibele basis met VMmare vSphere

Aan de basis onze IaaS-dienstverlening staan de VMmare vSphere producten, toonaangevend in cloud computing en server virtualisatie. Met de hypervisor als virtualisatielaag is het mogelijk het OS los te koppelen van de hardware, waardoor er bijvoorbeeld meerdere VM's draaien op één host: dit geeft enorme flexibiliteit en beschikbaarheid.

Veilige opslag in Tier III datacenter

IaaS wordt geleverd vanuit een van onze twee Tier III datacenters. Deze datacenters zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan strenge milieu- en veiligheidseisen.

 

Andere oplossingen voor infrastructuur

Heb je andere vraagstukken op het gebied van infrastructuur en IT? CID van Equans Digital heeft alles in huis om je te ontzorgen. 

Cybersecurity Datacenter
security
DSC06279

Download het whitepaper over een transitie naar de cloud