Infrastructure platform

SDO Managed Services

Solide en flexibele basis met Infrastructure Platform van Equans

Jouw (eind)gebruikers én klanten moeten de zekerheid hebben dat je informatiesystemen met alle relevante data snel en continu beschikbaar zijn met maximale beheersbaarheid en veiligheid. Tegelijkertijd wil je flexibel inspelen op de wisselende vragen vanuit de organisatie en de markt. Een belangrijk fundament voor continuïteit in je dienstverlening is de IT-infrastructuur.

De afhankelijkheid van IT zal verder toenemen met ontwikkelingen als IoT en cloud computing. Dat vraagt om een goede verbinding, voldoende capaciteit en performance, veilige en schaalbare opslag en back-up en een eersteklas netwerk dat voldoet aan strenge security-eisen. Zowel in onze eigen TIER III datacenters als on-premise kunnen wij je ontzorgen en je infrastructuur beheren, bewaken en optimaliseren, inclusief advisering en alle noodzakelijke procedures en documentatie. Eén druk op de knop en de IT werkt voor jou en je klanten, daar zorgen wij voor.

Zo werkt ons Infrastructure Platform

Uw infrastructuur is beschikbaar en betrouwbaar met de juiste performance, snelheid en capaciteit. U beschikt over een voorspelbare en beheersbare omgeving. Naast stabiliteit zorgen wij ook voor schaalbaarheid, zodat u klaar bent voor de toekomst.

Meer weten?

Wil je ook een veilige en betrouwbare IT-omgeving? Wij helpen je graag met jouw IT-vraagstukken.

Václav Volf

Salesmanager Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter (CID)

Neem contact op:

Václav Volf

Salesmanager Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter (CID)