Hoog- en middenspanning

  • Toonaangevend op het gebied van duurzaam beheer en onderhoud van hoog- en middenspanningsinstallaties
  • Geen enkel compromis op het gebied van veiligheid en wet- en regelgeving
  • Wij ervaren (of behandelen) jouw installatie als de onze
Hoogspanning Services Montage Op Locatie Aan Kabel 1440X680

Toonaangevend, veilig en zonder compromis

Veranderende wet- en regelgeving, tekort aan vakkundig technisch personeel, een noodzakelijke uitbreiding, maar ook het voorkomen van ongewenst uitval, maken de realisatie- en het in stand houden van een hoog- en middenspanningsinstallatie steeds uitdagender. Helemaal als dit geen onderdeel is van het primaire proces.

Wij bij Hoogspanning Services begrijpen dit. Wij zijn gespecialiseerd in hoogspanningsinstallaties, hebben jarenlange ervaring en ontzorgen je compleet op dit gebied tot een spanningsniveau van 50 kV.

8838769964 (1)

Hoogspanning Services

Hoogspanning Services is toonaangevend op het gebied van duurzaam beheer en onderhoud van hoogspanningsinstallaties. Daarbij wordt geen enkel compromis gesloten op het gebied van veiligheid en wet- en regelgeving. Immers zijn we het aan onze stand verplicht te zorgen voor de veiligheid van onze klant, onze medewerkers en onze omgeving.

Dit doen wij door inzet van gecertificeerde vaklieden, goed samen te werken, elkaar aan te spreken indien nodig maar ook ondernemerschap te tonen als nieuwe kansen zich voor doen. Wij ervaren (of behandelen) jouw installatie als de onze.

Onze dienstverlening

Onze experts zijn werkzaam in uiteenlopende markten door het hele land, bij zowel MKB-bedrijven als multinationals. Hieronder een overzicht wat wij voor je kunnen betekenen.

Ontwerp & advies

Onze engineers beschikken over vele jaren ervaring en kunnen over veel energie gerelateerde zaken adviseren.

Onderhoud & beheer

Assetmanagement, maintenance engineering, maar ook het predictief, preventief en correctief onderhoud.

Realisatie

Het renoveren en realiseren van nieuwe en/of bestaande equipment.

Innovatieve inspectiemethodieken

Middels ultrasound - en thermografie technologie komen wij problemen gauw op het spoor en verhelpen we de constateerde problemen.

Hoogspanning-as-a-service

Eén van onze nieuwste vormen van dienstverlening. Een vast bedrag per maand, waarvoor wij uw equipment beheren & onderhouden. 

Volgens de NEN 3140 en NEN 3840 zijn organisaties verplicht een installatieverantwoor-delijke aan te wijzen. Deze verantwoordelijkheid is uit te besteden aan Equans.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Er komen steeds meer wetten en regels. Wij zijn altijd up-to-date en kunnen u helpen compliant te zijn.

Vermogensschakelaars

Vermogensschakelaars spelen een cruciale rol in de beveiliging van uw elektrische installatie(s). Het is belangrijk om ze in goede conditie te houden.

Geschiedenis

Sinds 1990 verzorgen wij al inspecties, onderhoud en schakelwerkzaamheden in de hoogspannings-installaties in de industrie en utiliteit. Ontstaan uit GTI, vervolgens bekend als Cofely en ENGIE en nu als Equans.

Elke dag werken wij aan verbetering, vanuit onze passie voor onze klanten en techniek. Samen met meer dan 100 collega’s hebben we een landelijke dekkend netwerk, waarmee we industriële, utilitaire en netwerk bedrijven helpen aan een zorgeloze energievoorziening.

Hoogspanning Monteurs Inspectie

Landelijke dekking

Met vestigingen in het hele land zitten we altijd bij je in de buurt. Vanuit de volgende locaties bedienen we klanten met hoog- en middenspanningswerkzaamheden.

  • Roden
  • Zaandam
  • Arnhem
  • Rotterdam
  • Maastricht
Nederland Small

Meer weten?

Meer weten over onze dienstverlening of direct in contact komen met één van onze medewerkers? 

Neem contact op: