Inspectie noodverlichting

  • Gecertificeerde inspecteurs
  • Ervaren inspecteurs in verschillende markten
  • Overzichtelijke rapportages
Noodverlichting

Noodverlichting moet op het juist moment zijn werk doen

Vluchtrouteaanduiding, vluchtrouteverlichting en antipaniekverlichting dienen om mensen in staat te stellen veilig een gebouw te verlaten wanneer netspanning uitvalt, ongeacht de oorzaak. Niet voor niets is jaarlijkse keuring van noodverlichting wettelijk verplicht gesteld, net als regelmatig onderhoud. Noodverlichting moet tenslotte vele jaren én op het juiste moment betrouwbaar zijn werk doen.

Equans kan de zorg voor het deskundig onderhoud en de inspectie van jouw noodverlichting uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wat is een noodverlichtingsinspectie?

Onze inspecteurs zijn gecertificeerd en rapporteren volledig onafhankelijk. Tijdens de keuring beoordelen onze inspecteurs het ontwerp van de installatie en of deze nog voldoet aan de huidige omgeving. Bij armaturen zonder zelftest voeren ze een autonomietest uit.

Indien van toepassing vervangen ze de lichtbron, de accu en reinigen en coderen ze de armaturen. Je ontvangt een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden en constateringen en wij verwerken deze gegevens in het logboek noodverlichting. Onze monteur voert alle werkzaamheden uit conform de eisen in de ISSO 79.

TIS Inspectie Noodverlichting (1)

Heb je een logboek?

Heb je geen logboek noodverlichting of is deze verouderd? Wij kunnen het logboek noodverlichting opstellen of updaten. Hiermee toon je aan dat de noodverlichtingsinstallatie conform de wetgeving is aangelegd en conform de eisen wordt onderhouden en geïnspecteerd. Een logboek bevat onder andere goedgekeurde installatietekeningen en inspectie-, onderhouds- en wijzigingsrapportages.

omschrijving van de header afbeelding

Inspectie uitvoeren door een expert?

Overweeg je het onderhoud van de noodverlichtingsinstallatie uit te besteden, de inspectie te laten verzorgen of wil je hulp bij het opstellen van een logboek noodverlichting? Onze specialisten staan graag bij met raad en daad.

Vraag vrijblijvend een offerte op
Monteur Op Chemelot Roel

Liever contact?

Benieuwd wat een keuring of inspectie kost voor jou? Neem gerust contact op met onze specialist voor meer informatie.

Nanno Winkel

Specialist inspecties

Neem contact op:

Nanno Winkel

Specialist inspecties