Security

  • Merkonafhankelijke integrator
  • Ontwerp, realisatie & beheer en onderhoud
  • Integrale oplossingen, van beveiliging tot brandveiligheid
EQUANS Header 3

Vertrouw op een veilige omgeving met integrale oplossingen

Beveiliging vraagt om evenwicht tussen risico’s aan de ene kant en maatregelen aan de andere kant. Wat moet er worden beveiligd en waartegen? Gaat het om diefstal van goederen of informatie, veiligheid van personen of imagoschade? Op basis van kansen, effecten, kwetsbaarheden en scenario’s worden maatregelen geselecteerd. Het is de kunst om alle beveiligingsmaatregelen, zowel organisatorisch, bouwkundig als elektronisch, optimaal op elkaar af te stemmen.

Integrale oplossing

Onze specialisten van Fire Safety & Security helpen je graag met jouw security vraagstuk. Wij zijn BORG Gecertificeerd voor het ontwerpen, aanleggen en beheren van beveiligingssystemen. Door onze brede blik op veiligheid bieden wij je een integrale oplossing. Met de juiste samenhang tussen de verschillende beveiligingssystemen en met de juiste mix van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen. Onze oplossingen: 

  • Security management systemen
  • Cameratoezicht
  • Toegangscontrole
  • Inbraakdetectie
Flexview Voorkant Groter

Onze beveiligingsoplossingen

Bij het beveiligen tegen acties van kwaadwillenden spelen veel factoren een rol. Het begint met het bepalen wat er moet worden beveiligd en waartegen.

Security Achterzijde

Security management systemen

In een security management systeem worden de functionaliteiten en gegevens van de onderliggende beveiligingssystemen samen gebracht. Hierdoor ontstaat niet alleen synergie tussen de verschillende systemen, maar wordt jou ook een gebruikersinterface op maat geboden.

Flexview Voorkant Groter

Cameratoezicht

Het Flexview concept van Equans biedt maatwerk voor elk CCTV vraagstuk. Vanuit een functioneel plan ontwerpen we met de best passende technieken een systeem dat naadloos aansluit bij jouw wensen. Vanzelfsprekend binnen de grenzen die door privacywetgeving worden gesteld.

EQUANS Header 3

Toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot een bepaalde ruimte. Equans biedt hiervoor verschillende maatwerkoplossingen.

Flexview Achterkant Groter

Inbraakdetectie

Een inbraakdetectiesysteem wordt aangelegd om onbevoegden in een pand te detecteren. Afhankelijk van het te beveiliging object, de aanwezige goederen en de gevoeligheid van de activiteiten wordt altijd een maatwerkoplossing voor de inbraakdetectie ontworpen. 

Meer weten?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op.

Alexander Wiersma

Consultant Fire Safety & Security

Neem contact op:

Alexander Wiersma

Consultant Fire Safety & Security

Beveiliging is werk voor specialisten

Of het nu gaat om brandveiligheid, het detecteren van ongewenste bezoekers of het identificeren van personen in camerabeelden. Onze specialisten van Equans Fire Safety & Security bieden je de beste integrale oplossing voor jouw veiligheidsvraagstuk. Wij weten wat er technisch mogelijk is, maar redeneren vanuit jouw behoeften. Daarbij ontzorgen wij je volledig en bewaken wij de balans tussen veiligheid en gebruiksgemak. Dit maakt Fire Safety & Security tot jouw veiligheidspartner!

Meer weten over Fire Safety
FSS Techniek 1