Verduurzamen

  • Wij zijn jouw partner in de energietransitie
  • Meer dan 50 verduurzamingstrajecten afgerond
Duurzame Energie En Netten

De uitdaging van de 21e eeuw

We kunnen er niet meer omheen. Klimaatverandering is een dagelijks onderwerp in de politiek en de druk om te verduurzamen wordt met de dag groter. 

Om de energietransitie waar te kunnen maken nemen de circa 6.000 medewerkers van Equans klanten, opdrachtgevers en partners aan de hand. Samen zijn we in staat de energietransitie te versnellen.

Onze dienstverlening

Techniek speelt een essentiële rol bij de energietransitie. Met onze slimme technische oplossingen spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving. 

Bij Equans helpen we jou graag verder met iedere stap op weg naar duurzaamheid. Ontdek hieronder onze mogelijkheden en oplossingen. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Hoe versnellen we de energietransitie naar duurzamere alternatieven voor warmte en elektriciteit in gebouwen? Dit is een vraag die veel opdrachtgevers bezighoudt. Ontdek hier de mogelijkheden.

Een zonnepark, een zonnedak of een carport met zonnepanelen. Er is veel mogelijk.

 

Wat past het beste bij jouw situatie?

Waterstof, wanneer deze duurzaam wordt geproduceerd, is een belangrijk component voor het koolstofarm maken van industriële processen. Equans realiseert installaties voor groene waterstof voor de industrie. Meer weten? Klik dan hier.

 

Equans Gasloos Quickscan

Benieuwd of het rendabel is om jouw logistiek vastgoed gasloos te maken? Speciaal voor de warehouse markt hebben wij de vrijblijvende Equans Gasloos Quickscan ontwikkeld. Beantwoord 10 vragen en ontvang een advies op maat van een van onze specialisten.

 

Innovaties energietransitie

Benieuwd naar de laatste innovaties op het gebied energietransitie?