Kennisevent

'De Duurzame Fabriek'

Wil jij ook van die hoge gasrekening af?

  • Datum: 22 september 2022
  • Tijdstip: 12.00 uur – 18.00 uur
  • Locatie: Muntgebouw - Utrecht
EQUANS De Duurzame Fabriek V3 Zonder Titel 01

Net nieuw en al wereldberoemd

Bekijk onze nieuwe reclamecampagne

Bekijk het hier!

In de voedingsmiddelen-, dranken- en agro-industrie voelt iedereen de urgentie dat er snel iets moet veranderen in het huidige energiesysteem. De eisen die door de energietransitiewetgeving worden gesteld bieden daarnaast ook kansen om onze fabrieken efficiënter en toekomstbestendiger te laten opereren. Door het inzetten van duurzame technologie kunnen deze doelen ingevuld worden. 

Op 22 september a.s. organiseert Equans het kennisevent ‘De Duurzame Fabriek’ in het Muntgebouw in Utrecht. In één middag nemen we je mee in de wereld van innovatieve en duurzame technologieën voor de voedingsmiddelen-, dranken- en agro-industrie en beantwoorden we jouw belangrijkste vragen. Dit doen wij aan de hand van presentaties en klantcasussen en met sprekers die je meenemen in het eerlijke verhaal over verduurzamen. Kortom: de praktijk, kennisdeling en netwerken staan deze dag centraal.

Globaal programma

Vanaf 12:00 uur

Inloop en lunch

13.00 uur

Opening door dagvoorzitter Mark Beumer (adviseur duurzaamheid / voorheen presentator duurzaamheidsnieuws BNR Nieuwsradio)

13.15 uur

Plenaire sessie met diverse speakers waaronder keynote speaker Reinier van den Berg (weerman en duurzaam ondernemer) en Peter Smeets (lid Raad van Bestuur Equans Nederland)

15.00 uur

Pauze

15.30 uur

Start keuzeprogramma. Dit keuzeprogramma bestaat uit twee rondes en is opgesteld in samenwerking met o.a. TNO, FNLI en de NVDE. Ook ervaringsdeskundigen komen aan het woord.

 

 

16.30 uur

Debat ‘Geen belemmeringen meer om te verduurzamen’

17.00 uur

Afsluiting en netwerkborrel


Inschrijving gesloten