11302 Equans Email Uitnodiging Solar Solutions V3 1 (1)

Deelname Vakbeurs Solar Solutions 2023

20 februari 2023

Van 14 t/m 16 maart neemt Equans deel aan de Solar Solutions International vakbeurs. Solar Solutions International is de grootste zonne-energie vakbeurs in Noordwest Europa.

Op onze stand informeren wij je graag over onze gloednieuwe slimme branddetectieoplossing voor EV en PV. Deze branddetectieoplossing richt zich op het vroegtijdig detecteren van mogelijk branden bij (geparkeerde) elektrische voertuigen in parkeergarages en bij PV-installaties, bijvoorbeeld op daken van distributiecentra. Ook informeren we je graag over het aanleggen, het onderhoud en het beheren van PV-installaties.

Gratis toegangskaarten
We begroeten je graag op stand E21. Gratis toegangskaarten kun je hier aanvragen:

 

Adresgegevens
De beurs vindt plaats in de EXPO Greater Amsterdam
Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen.

 

Meer weten over onze slimme branddetectieoplossing?

De Equans-branddetectieoplossing voor EV en PV zet in op een ultrasnelle detectie van warmteontwikkeling. Bij een verdachte temperatuurstijging stuurt het detectiesysteem automatisch een melding naar een brandmeldinstallatie en/of ontruimingsalarminstallatie. Deze tijdwinst kan een mogelijke kettingreactie van brandende accucellen bij EV-voertuigen en/of en andere grote schade aan gebouwen worden voorkomen. De oplossing helpt de energietransitie daarmee veilig vooruit!

omschrijving van de header afbeelding