21057 ENG PROJECTFILM LEIMUIDERBRUG 210624.00 01 48 21.Still007

Equans zoekt start- en scale-ups voor living lab tijdens Bevrijdingsfestival in Utrecht

11 januari 2022

Bij Equans geloven we dat de beste oplossingen voor de energietransitie ontstaan als we samenwerken. Samen met al onze collega’s, klanten, partners, leveranciers en innovatieve startups maken we Nederland duurzaam! Als partner van @Innofest Nederland bieden we daarom dit jaar start- en scale-ups een podium om hun product te testen en verder te ontwikkelen. Dit gebeurt vanuit het Innofest ValidatieLab (living lab) tijdens het Bevrijdingsfestival in Utrecht. Een mooi initiatief; vroegtijdig testen in de praktijk brengt immers belangrijke innovatieve oplossingen sneller en succesvoller op de markt.

Voor dit initiatief zijn wij op zoek naar start- en scale-ups (uit de regio Utrecht) binnen het thema ‘gezond gebouwde omgeving en de energietransitie’ die hun product willen testen en verder ontwikkelen tijdens diverse living labs en het Bevrijdingsfestival-utrecht! Ben jij zo’n start- of scale-up? Klik dan hier (https://innofest.co/innofest-validatielab-utrecht/) voor meer informatie en meld je aan vóór 7 maart!

ValidatieLab Utrecht
In de regio Utrecht begeleidt onze partner Innofest in 2022 diverse start- en scale-ups bij het testen op diverse living labs, waaronder het Bevrijdingsfestival in Utrecht. Het Validatielab Utrecht werkt met ‘challenges’. Organisaties die binnen de sectoren energie en bouw actief zijn, dienen vraagstukken in waar ze tegenaan lopen of niet uitkomen. De best passende start- of scale-ups worden geselecteerd, doen mee aan het programma en inspireren de organisaties om tot oplossingen te komen. Tegelijkertijd biedt dit ondernemers de kans om in contact te komen met potentiële afnemers. Win-win dus.

Meld hier je start-up of scale-up aan