Nieuws Seminar CID 24 10 23 (3)

Kennisevent "Continuïteit van je IT-omgeving"

18 september 2023

CID, specialist in cybersecurity, Infrastructure en datacenter organiseert dinsdag 24 oktober een seminar om organisaties bij te praten over de ontwikkelingen op IT-gebied voor 2024 en daarna. Tijdens dit kennisevent delen we onze ervaringen betreffende cybersecurity, certificeringen, het beheren van OT/IT netwerken en meer. Wat zijn de essentiële voorwaarden om de continuïteit van je IT-omgeving te waarborgen?

Wij hebben een uiteenlopend, interactief programma samengesteld m.m.v. Leon Gubbels - CERT Equans, Jordy Mullers, CISO Equans, Brand Compliance en meer.

Een greep uit de niet te missen onderwerpen:

  • Zo beschermt een enterprise organisatie zich tegen cyberaanvallen en wat je zelf kan doen
  • De bijdrage van cybersecurity aan het versterken van merkreputatie, klantvertrouwen en operationele efficiëntie
  • Hoe blijf je compliant volgens alle benodigde certificeringen?

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor directies en beslissingnemers die zich op niet-technisch niveau willen laten voorlichten en het gesprek met Equans en andere aanwezigen aan willen gaan over cybersecurity, infrastructuur en data.   

Het is een middag met 6 actuele onderwerpen, waarvan iedere deelnemer er 3 kiest. Met de inspiratiesessie van futurist Richard van Hooijdonk sluiten we de dag gezamenlijk af. Ook verzorgen wij de lunch en ronden we af met een gezellige borrel, op een schitterende nazomerse locatie.

Deelname is gratis. 

Meld je nu aan voor jouw IT continuïteit!
Beachclub Degreez