20231209 160045

Sportief geld inzamelen voor Villa Pardoes

11 december 2023

Op zaterdag 9 december vond de 6e editie van de jaarlijkse Villa Pardoes WinterRun plaats in Kaatsheuvel. Namens Equans deden zo’n 50 deelnemers mee. Zowel collega’s als klanten. Het inschrijfgeld en de opgehaalde donaties komen ten goede aan Villa Pardoes. Met start en finish bij Villa Pardoes werd de sfeervolle tuin van de Villa omgetoverd tot een winters festival terrein. Aan het eind van de 6 of 10 km route was er naast de welverdiende medaille ook muziek, een hapje en een drankje en terrasverwarming! 

Even ontsnappen

In Villa Pardoes krijgen Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke en gratis vakantiebeleving. Een weekje onbekommerd genieten met het hele gezin. Zieke kinderen kunnen in de Villa in een veilige omgeving spelen en ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen.

 

Welk verschil maakten wij met onze deelname én donatie?

Door deel te nemen aan de Villa Pardoes WinterRun zetten wij een stap in de goede richting. Met het inschrijfgeld werd namelijk dit mooie sportieve evenement mogelijk gemaakt. De donaties die alle deelnemers samen hebben opgehaald zorgen ervoor dat zoveel mogelijk gezinnen daadwerkelijk een week in Villa Pardoes kunnen verblijven. Het verblijf is voor de gezinnen geheel gratis, mede mogelijk gemaakt door inzamelingsacties als deze.

20231209 134606
IMG 20231211 WA0014

2024 al op de agenda

Ook volgend jaar zijn we weer van de partij. Het doel is om dan een nog grotere groep met klantrelaties en collega’s op de been te krijgen voor Villa Pardoes. Mooi om op deze sportieve, informele manier de verbinding met elkaar te zoeken en een bijdrage te kunnen leveren aan dit initiatief.

Ook interessant