Wat we doen

  • Advies, ontwerp, installatie, realisatie & onderhoud
  • Technische, digitale en duurzame oplossingen
Collega S Bij Zonnepark

Technische dienstverlening

Ontwerpen, installeren, onderhouden en adviseren over technische installaties is ons werk. Dit doen we bij klanten in heel Nederland. Jij, als onze klant, kan vertrouwen op onze kennis en expertise in technische dienstverlening. We hebben alles in huis om onze klanten optimaal te ontzorgen. Kijk snel verder en krijg een indruk van hoe we jou kunnen helpen.

 

  • We werken veilig
  • Vakkundige specialisten
  • Kennis en kunde

Hoe we werken voor klanten

We creëren nieuwe gebouwen, maar maken bestaande gebouwen ook beter. Tevens zijn we voor een groot aantal klanten in Nederland verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de installaties. 

Ontdek meer hierover in onderstaand overzicht of neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie.

Advies

Dankzij onze ervaring en kennis van het vak weten onze experts voor iedere opdrachtgever een gedegen advies op maat te leveren. Waarmee daag jij ons uit?

Ontwerp

Van klimaatinstallaties en besturingssystemen tot complete hoogspannings- en procesinstallaties: onze engineers analyseren de klanteis, stellen een functionele beschrijving op, ontwerpen, begeleiden montages, verzorgen As Built en maken onderhoudsplannen op maat.

Monteren & installeren

Al decennia leggen wij nieuwe installaties aan of renoveren wij bestaande installaties voor een breed scala aan opdrachtgevers. Van een nieuwe stoominstallatie voor een voedselproducent tot het installeren van een warmtepomp in een kantoorgebouw tot de complete realisatie van een zonnepark. 

Onderhoud & Beheer

Vakkundig onderhoud en beheer van jouw installaties. Met vestigingen in heel Nederland, een 24-uurs service en korte reactietijden garandeert Equans de beschikbaarheid van je assets. Onze onderhouds- en beheerspecialisten zijn op de hoogte van de laatste relevante wet- en regelgeving, zodat je altijd aan de eisen voldoet.

Op zoek naar een partner voor het keuringen van jouw technische installaties? Wij hebben veel ervaring met een breed scala aan keuringen en inspecties voor bedrijven in diverse markten.

De data in en om jouw bouwwerk zijn goud waard. Door die data gestructureerd in te zetten, kan je vele malen efficiënter bouwen en beheren.

Eric & Ivanka Engineering & Automatisering (12)

Ontdek onze specialismen

We zijn van vele markten thuis. Van brandveiligheid tot automatisering tot integrated facility management. Kijk op de pagina voor meer informatie van onze specialismen.

Ontdek onze specialismen

24/7 bereikbaarheid

Komt de beschikbaarheid of continuïteit toch in gevaar, bijvoorbeeld door een storing? Dan bereik je ons Customer Care Center 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Via één centraal telefoonnummer kom je snel in contact met alle disciplines binnen Equans.

We registreren jouw melding centraal, zodat deze voor alle medewerkers van Equans inzichtelijk is. Zo kunnen de juiste specialisten er direct mee aan de slag. Onze planningsafdeling kent je situatie en bekijkt welke medewerker beschikbaar is om je te helpen. ‘s Nachts roepen we een storingsdienstmedewerker op die bekend is met je installatie.

Maurice Dekker Bellend Kantoor 72 Dpi