Equans Digital

  • Alle digitale expertise in een internationaal netwerk
  • Bestaande en nieuwe digitale oplossingen
  • Volledige ontzorging: van ontwerp tot realisatie
Datacenter Maastricht (2)

Equans Digital is een internationaal netwerk van 6.000 digitale experts in 17 landen, die klanten helpen hun digitale transitie te versnellen. In Nederland werken we met 300 collega’s nauw samen met onze internationale collega’s, waarbij we kennis en informatie uitwisselen over bestaande en nieuwe digitale oplossingen.

De kracht van Equans Digital zit in de samenwerking tussen internationaal gespecialiseerde digitale centra en een netwerk van lokale experts op landniveau. Door toepassing van digitale technologieën tillen we de prestaties van onze klanten naar een hoger niveau.

  • 6.000 digitale experts
  • Internationale samenwerking
  • Van ontwerp tot uitvoering

Complete ontzorging

​​​​Met Equans Digital bedenken we niet alleen de digitale oplossing, maar zorgen we ook voor installatie en onderhoud. Wij zijn dagelijks bezig met het analyseren van klantwensen, het identificeren van mogelijke verbeteringen, het ontwerpen, bouwen, integreren en onderhouden van digitale oplossingen.

We werken al jaren succesvol voor uiteenlopende klanten in verschillende specialistische markten. In onze dienstverlening maken we onderscheid in 4 deelgebieden: Smart Building, Smart Industry, Smart Infra en Smart Hospital

BIM is hét digitaliseringsrecept voor de bouwsector. De basis is een model waarin in feite het complete bouwwerk is gedigitaliseerd: het hele ontwerp en alle assets daarin.

Het moet werken. Altijd en goed ook. Deze hoge standaard zit in het DNA van Equans. Ook IT moet het doen, net als de nutsvoorzieningen waarin Equans wereldwijd garant staat voor kwaliteit, efficiency en beschikbaarheid.