Infrastructure

SDO Managed Services
Infrastructure Services Detail

Een veilige werkomgeving begint met een sterke infrastructuur

Een goede IT-infrastructuur is van vitaal belang voor de continuïteit van je bedrijfsvoering. Hoe zorg je ervoor dat je technische infrastructuur betrouwbaar, veilig, beschikbaar en up-to-date is? En schaalbaar om flexibel in te spelen op interne en externe veranderingen? Hoe bewaak en monitor je de performance en bescherm je data en systemen? Hoe maak je samenwerken en het delen van informatie mogelijk op kantoor, thuis, onderweg en bij klanten?

Zo werkt IT Infrastructure Services voor jou

Je wilt het beheer van de IT infrastructuur geheel of gedeeltelijk uitbesteden voor hogere efficiency en lagere kosten, zonder daarbij te verliezen op controle en performance? Dat kan met de Managed Services van CID van Equans Digital.

Aan de basis van samenwerken in en buiten organisaties en bedrijven ligt een veilige, betrouwbare en stabiele netwerkomgeving. Thuiswerkers, mobiele werknemers, maar ook toeleveranciers en klanten hebben toegang tot jouw systemen. IoT en cloud computing hebben ingrijpende gevolgen voor je netwerkomgeving. Technologisch kan er veel, maar maak je er ook optimaal gebruik van? Heb je de security op orde? Is de verbinding stabiel, breed en snel genoeg?

Jouw (eind)gebruikers én klanten moeten de zekerheid hebben dat jouw informatiesystemen met alle relevante data snel en continu beschikbaar zijn met maximale beheersbaarheid en veiligheid. Tegelijkertijd wil je flexibel inspelen op de wisselende vragen vanuit de organisatie en de markt. Een belangrijk fundament voor continuïteit in jouw dienstverlening is de IT-infrastructuur.

Betrouwbare infrastructuur

Al meer dan 20 jaar adviseren, implementeren, optimaliseren en beheren wij complexe en geavanceerde IT-infrastructuur van middelgrote en grote bedrijven en instellingen. Vanuit onze technische expertise zorgen wij dat jouw infrastructuur op orde is en past bij jouw strategie, ambities en gebruikers. Dat doen wij in ons TIER III datacenter en via clouddiensten, zoals IaaS, DRaaS en STaaS. Je hebt dan maximale zekerheid zonder grote investeringen in technologie. Daarnaast beheren, onderhouden en optimaliseren wij ook on-premise infrastructuren.

Besparingen en efficiencywinst

Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van jouw infrastructuur levert besparingen en efficiencywinst op. In de IT-omgeving die steeds complexer en kritischer wordt, zorgen onze gecertificeerde IT-experts dat je altijd up-to-date bent. Onze consultants helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw organisatie. Je houdt de regie en wij ontzorgen je waar en hoe je dat wilt. Daarbij kun je rekenen op de specialistische kennis van onze gecertificeerde IT-experts. Samen zorgen wij dat jouw IT infrastructuur doet wat het moet doen, elke dag weer.

Onze infrastructuur oplossingen: flexibel en kostenefficiënt

Met de DRaaS-oplossingen van CID beperk je dataverlies tot een minimum en zijn je bedrijfskritische systemen snel weer operationeel. Je systemen zijn 24/7 beschikbaar op een virtueel uitwijkplatform. Je kiest de zekerheid die je wenst en wij zorgen met Disaster Recovery as a Service (DRaaS) voor een betrouwbare, snelle en schaalbare virtuele uitwijkoplossing voor disaster recovery.

Met private Infrastructure as a Service (IaaS) kies je voor een virtuele infrastructuur met onder meer servers en werkstations. Je besturingssysteem, software en desktopomgeving staan virtueel in de cloud, optimaal beveiligd in onze eigen TIER III datacenter. Extra capaciteit nodig? In no time schalen wij je IaaS-omgeving op, zodat de continuïteit van je dienstverlening is gewaarborgd.

Storage as a Service (STaaS) is een flexibele en kostenefficiënte oplossing. Al je data is veilig opgeslagen in een van onze TIER III Datacenters en altijd snel beschikbaar voor je bedrijfsvoering. Je kunt STaaS afnemen in stappen van 1TB tot een maximum van 10 TB per STaaS disk. STaaS is een aanvulling op het IaaS-platform en is naadloos te koppelen aan de virtuele servers van Equans en Uniserver.

DSC06279

Download het whitepaper over een transitie naar de cloud

De informatie over verwerking van jouw persoonsgegevens en je rechten daarbij, lees je in onze privacyverklaring.

Andere oplossingen

Heb je andere vraagstukken op het gebied van digitalisering en IT? CID van Equans Digital heeft alles in huis om je te ontzorgen. 

Cybersecurity Datacenter
SDO Security Services

Meer weten?

Wil je ook een veilige en betrouwbare IT-omgeving? Wij helpen je graag met jouw IT-vraagstukken.

Václav Volf

Salesmanager Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter (CID)

Neem contact op:

Václav Volf

Salesmanager Cybersecurity, Infrastructure en Datacenter (CID)