Equans. GEREGELD.

  • Samen verduurzamen.
  • Equans regelt het voor je.
Duurzame Utilities Geregeld

Duurzame utilities-as-a-service

Duurzame verandering. Daarin lopen we bij Equans voorop. We zijn wereldwijd de grootste investeerder in groene energie. Om écht het verschil te maken, zetten we onze kennis, onze praktische ervaring en onze passie voor duurzaamheid in voor een houdbare wereld en toekomst. Wat dat betekent? Met onze expertise helpen we jouw organisatie om een duurzame footprint op de wereld achter te laten. Zo willen wij de energietransitie versnellen. 

 

Verduurzamen op een manier die past bij jouw bedrijf

Dit is jouw route naar zuinigere, duurzamere bedrijfsprocessen en utilities die passen bij jouw organisatie.

Gegarandeerd een duurzame impact die past bij jouw bedrijf en visie

Bewuster omgaan met energie. Dat doen we samen met jou, op een manier die past bij jouw bedrijfsvisie en bedrijfsvoering. We bepalen samen welke impact je wil maken op het milieu. Vervolgens realiseren we duurzamere installaties of optimaliseren we je bestaande voorzieningen en zorgen we voor efficiënter energieverbruik. Dat doen we as-a-service. Terwijl je je richt op jouw organisatie en bedrijfsprocessen, zetten wij onze know-how in voor een duurzaam, voorspelbaar en beter resultaat van jouw utilities.

Tegelijkertijd ontzorgen we je in beheer en verbeteren we duurzame bedrijfsprocessen in en rondom je bedrijfsgebouwen. Dat doen we op basis van heldere prestatie-afspraken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Download het Equans GEREGELD stappenplan
energiecentrale bic

Jouw utilities verduurzamen?

Verduurzamen op een manier die bij jouw bedrijf past. Met vaste afspraken en voorspelbare kosten. Met grote impact op het verminderen van energieverbruik. Zonder zorgen over het beheer van utilities. Jij richt je op je organisatie, wij garanderen jouw uptime terwijl we je bedrijfsprocessen duurzamer maken en je energiestromen efficiënter. Bekijk wat we doen, wat we beloven en in welke stappen we dat voor je regelen.

Duurzame utilities-as-a-service

Actief investeren in een duurzame toekomst. Met onze service gaat jouw organisatie efficiënter en zuiniger met energiestromen om, terwijl je voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving.

Wat doen wij?

We zorgen voor een efficiënte en duurzame opwekking van energie. Door het optimaliseren van utilities en gebruik van energiestromen, zodat je bespaart op kosten. We nemen beheer uit handen en garanderen uptime van je installaties en bedrijfsprocessen.

Onze belofte

Wat we beloven? Meer impact. Verduurzaming die past bij jouw bedrijfsvisie en bedrijfsvoering. Je betaalt per eenheid. We maken vaste afspraken zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Heldere prestatie-afspraken over beschikbaarheid en besparing.

  • Meer impact
  • Betalen per eenheid
  • Gegarandeerd

Energielabelplicht voor kantoren

Per 1 januari 2023 is een energielabel C of hoger verplicht voor alle kantoorgebouwen. Daarnaast groeit de onzekerheid over de beschikbaarheid van gas en de komst van een CO2-belasting. Vanuit Equans bekijken we dit met een integraal plan van aanpak. Dit is de enige manier om op de korte termijn je energierekening in de hand te houden én op de langere termijn te blijven voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. En dit doen we kostenneutraal zonder grote investeringen. 

Lees meer over slim verduurzamen in onze whitepaper "Je energierekening verlagen én je energielabelplicht op orde".

Download de whitepaper over de energielabelplicht Of krijg direct meer inzicht met onze Energie Benchmark Analyse
Modern Gebouw Met Ramen Geopend

Meer weten?

Benieuwd hoe we jouw bedrijfsvoering op maat verduurzamen? We staan klaar om je te helpen! 

Ruud Vleugels

Directeur Energy & Utility Partners

Neem contact op:

Ruud Vleugels

Directeur Energy & Utility Partners