Laden in de logistiek

Volledige ontzorging door integrale laadoplossingen

  • Betrouwbaar beheer en onderhoud voor maximale uptime van elk wagenpark
  • Real-time inzicht in het verbruik en de prestaties van laadpalen
  • Integrale oplossingen voor energiemanagement, energieopslag en lokale energieopwek​
Hulshoff Ge Ntegreerd Energiesysteem (3)

Onze expertise in de logistieke sector

De markt voor elektrische bestelbussen en vrachtwagens groeit snel, mede door de uitrol van zero emission zones in Nederlandse binnensteden. Ondernemers in de logistieke sector spelen hier steeds vaker op in. Equans is de technische partner voor het laden van elektrische voertuigen. Met onze integrale aanpak ontwikkelen wij totaaloplossingen op maat om een wagenpark snel en kostenefficiënt te laden.

Vraag vrijblijvend een offerte op
Werkvoorbereiders Aan Bureau

Advies en ontwerp

De plaatsing van laadinfrastructuur vraagt om een duidelijk advies en een passend ontwerp. Onze technisch experts adviseren welke oplossing het beste bij onze klant past en creëren een ontwerp dat meegroeit in de ambities. 

RET Duurzame Bussen Rotterdam (1)

Beheer en onderhoud

Om er zeker van te zijn dat een laadplein altijd werkt zijn onze monteurs 24/7 beschikbaar om eventuele storingen te verhelpen. Met onze 5.500 collega’s in Nederland zijn wij bovendien altijd in de buurt om onze klanten te helpen. 

Hulshoff Ge Ntegreerd Energiesysteem 13X

Laden 'as a service'

Equans biedt haar klanten de mogelijkheid om laad-infrastructuur ‘as a service’ af te nemen. Zo betalen onze klanten een helder tarief per kWh en kunnen zij hun investeringen richten op de hoofdactiviteiten van het bedrijf. 

Totaaloplossingen op maat

  • Het laden van voertuigen geeft een hoge energievraag die in komende jaren verder zal groeien. Het is belangrijk hier tijdig op te anticiperen.
  • Het is mogelijk dat uw energie aansluiting hier niet voldoende ruimte toe biedt. Wanneer u door de drukte op het energienet geen ruimte heeft om op te schalen zoeken wij naar een passende oplossing.
  • De toepassing van oplossingen als lokaal opgewekte energie, energieopslagsystemen en energiemanagementsystemen kunnen de transitie naar elektrisch transport versnellen en bovendien de business case verbeteren.​
Hulshoff Ge Ntegreerd Energiesysteem (5)
RET Duurzame Bussen Rotterdam

Geen woorden maar laden

In de logistieke sector moeten voertuigen altijd en overal hun werk kunnen doen. Dit betekent dat de laadinfrastructuur en de energievoorziening voor het elektrische wagenpark altijd moeten functioneren. Wij blijven daarom ook na de installatie betrokken als onderhoudspartner voor onze klanten om maximale uptime te garanderen. Dit doen we voor de laadstations, maar ook voor de kritieke processen daaromheen. Met een duidelijk onderhoudscontract voorzien wij onze klanten van de hoogst mogelijke service. Bovendien zijn wij met 5.500 medewerkers in Nederland altijd in de buurt!

Vraag vrijblijvend een offerte op

Meer weten?

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op.

Peter Damen

E-mobility Consultant

Neem contact op:

Peter Damen

E-mobility Consultant