Inspecties en keuringen

  • Ervaren inspecteurs
  • Gecertificeerd
  • Overzichtelijke rapportages
WTC GBS Inspectie Toren H Vierkant

Een overzicht van onze keuringen en inspecties

Op zoek naar specifieke keuringen of inspecties voor jouw technische installatie? Dan ben je bij Equans aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met een breed scala aan keuringen en inspecties voor bedrijven in diverse markten. Ontdek op deze pagina onze keuringen en inspecties en lees meer over onze totaaloplossing Compliance as a service.

Lees meer over Compliance as a service

Nederlandse norm voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden nabij, aan of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied.

Een opleverinspectie voorziet van eisen, maatregelen en aanbevelingen voor het ontwerp, de bouw en het verifiëren van allerlei laagspanningsinstallaties.

Een inspectie waarbij wordt gecontroleerd of stookinstallaties aan het ontwerp en aan de geldende normen en voorschriften voldoet.

Een verplicht inspectie voor elektrische installaties of installatiedelen binnen een omgeving met kans op gas- of stofontploffingsgevaar. 

Specialist risicoanalyse, legionellabeheersplan en regelmatig controle van je waterkwaliteit voor een legionellavrije omgeving.

Snel inzicht in het functioneren van machines, installaties of gebouwen? Doe een thermografische inspectie.

Inspectie en het deskundig onderhoud van jouw noodverlichting uitbesteden? Of wil je hulp bij het opstellen van een logboek noodverlichting?

Keuring van elektrische installaties en de daarop aangesloten elektrische toestellen voor brandrisico op verzoek van de verzekeraar.

De gedetailleerde inspectie, meting en controle met eventueel advies over de frequentie van toekomstige inspecties van je bliksembeveiligingsinstallatie.

Een tweedelige, zelfstandige inspectie en keuring van  zonnepanelen en de bijhorende installaties en elektrische voorzieningen.

Keuring van chemische tankinstallaties volgens de PGS 31 en de BRL SIKB 7800 door BRL-gecertificeerde monteurs.

Een overzicht van onze opleidingen

Naast het uitvoeren van inspecties bieden we ook opleidingen aan. Bekijk hieronder ons aanbod.

Om te werken aan elektrische installaties is het volgen van een NEN3140 cursus raadzaam.

De cursus waarbij je wordt opgeleid tot Voldoende Onderricht Persoon. 

Liever contact?

Benieuwd wat een keuring of inspectie kost voor jou? Neem gerust contact op met onze specialist voor meer informatie.

Nanno Winkel

Specialist inspecties

Neem contact op:

Nanno Winkel

Specialist inspecties