Cybersecurity

SDO Security Services

Bescherming tegen cyberaanvallen

Zijn je data, persoonsgegevens en IT-of OT-infrastructuur optimaal beschermd tegen cyberaanvallen? Is je informatiebeveiliging technisch gezien waterdicht? Zijn medewerkers zich bewust van de dagelijkse risico's? En heeft je organisatie het veiligheidsbeleid op orde?

De impact van een aanval of een hack is groot, zoals reputatieschade, productieverlies en boetes in het kader van de AVG. De kosten van het herstel van IT-systemen kunnen gigantisch zijn. Daarom is het goed je IT-omgeving en organisatie continu te monitoren, zodat je zwakke plekken preventief identificeert en direct verbetert.

Infrastructure

Connectiviteit is essentieel

Nederland is geliefd bij internationale hackers die steeds slimmer worden. In de 24-uurseconomie en door de digitale transformatie van bedrijfsleven en samenleving is connectiviteit met de medewerkers, klanten, toeleveranciers en ketenpartners essentieel. En die verbindingen maken dat uw bedrijfskritische systemen, netwerken, data en dienstverlening kwetsbaar zijn voor cybercriminelen. Vandaar dat cyber security hoog op de agenda staat. Met het team van CID van Equans Digital zijn we dagelijks bezig met de vraag hoe we organisaties zo goed mogelijk kunnen beschermen tegen online gevaren.

Onze IT security dienstverlening

Met Vulnerability Management van CID breng je de cyberrisico's en kwetsbaarheden van je IT- en OT-systemen in kaart. Op basis daarvan kun je effectieve maatregelen nemen om de risico's op schade te beperken en inbraak te voorkomen.

Maximale zekerheid en veiligheid: vanuit ons Security Operations Center (SOC) verzamelen, analyseren en correleren wij de gegevens uit je IT- of OT-omgeving op ons eigen Security Information and Event Management-platform (SIEM).

Een BlackBox is een laagdrempelige scan die snel inzicht geeft in eventuele beveiligingsrisico’s en zwakke plekken in je netwerk. Zo maak je je organisatie weerbaar tegen online aanvallen.

Techniek, mens en beleid

Met onze Cybersecurity services ondersteunen we je op drie gebieden: techniek, mens en beleid. Zo helpen wij je met de inrichting en het ontsluiten van een Security Operations Center, zetten wij in op awareness en een actieve veiligheidscultuur en adviseren wij je over een effectief beveiligingsbeleid. Samen zoeken wij naar passende maatregelen, waarmee je razendsnel en doeltreffend op cyberdreigingen reageert en een hack voorkomt.

Wij helpen je met technische maatregelen om je IT-omgeving zo waterdicht mogelijk te houden en inbraak door cybercriminelen te voorkomen.

Wij vergroten het bewustzijn van je medewerkers via onder meer campagnes, toolboxen, hack demo's en masterclasses.

Goede veiligheid begint met het inrichten en vastleggen van de juiste processen en het maken en vastleggen van afspraken.

Cybersecurity Techniek

Download het whitepaper "Stap voor stap weerbaarder tegen cybercrime"

Meer weten?

Wij helpen je graag met je IT-vraagstukken en een veilige en betrouwbare werkomgeving.

Arie van Boxsel

Security specialist

Neem contact op:

Arie van Boxsel

Security specialist

Andere oplossingen

Heb je andere vraagstukken op het gebied van digitalisering en IT? CID van Equans Digital heeft alles in huis om je te ontzorgen. 

Infrastructure Datacenter
security