Elektrische Mobiliteit

De partner voor betrouwbare laadinfrastructuur

  • Totaaloplossingen op maat door onze integrale aanpak
  • Kwalitatief hoogstaand beheer en onderhoud
  • Lange termijn advies gebaseerd op technische expertise
Laadoplossingen Rotterdam 15

Slimme laadoplossingen voor iedereen. Dit is waar Equans voor staat. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud: onze technische experts staan voor je klaar. Equans biedt maatwerk en is dé lange termijn partner op het gebied van elektrisch vervoer. Samen met onze klanten komen we tot een oplossing die rendabel is voor vandaag en bestendig is voor morgen.

Equans realiseert slimme laadinfrastructuur voor zakelijke wagenparken. Onze smart charging oplossingen zorgen voor een optimaal en kostenefficiënt gebruik van de energieaansluiting.​

 

​Lees meer over onze laadoplossingen in de zakelijke markt.

Wij bieden totaaloplossingen voor de laadinfrastructuur van elektrische vrachtwagens. Zo ontzorgen we onze logistieke klanten en groeien we mee in de opschaling naar een zero emission transportwereld.​

 

Lees meer onze expertise over laden in de logistieke sector.

Equans is marktleider als het gaat om de realisatie van laadinfrastructuur in de publieke ruimte. Onze laadpalen leveren altijd 100 procent groene stroom, grotendeels opgewekt door lokale windmolens en zonnepanelen.​

 

Lees meer over onze dienstverlening in het publieke domein.

Ecosysteem Nieuw Reijerwaard Virtualnonlogos V12 Ccexpress

Integrale aanpak

De toenemende druk op het elektriciteitsnet kan tot netcongestie uitdagingen leiden in de vestigingsregio. Equans is expert in het ontwikkelen van integrale oplossingen die de transitie van een wagenpark kunnen versnellen. Zo realiseren wij capaciteitsuitbreiding, integreren we lokaal opgewekte energie en onderzoeken we samenwerkingsmogelijkheden in de regio. 

Van maatwerk tot totaaloplossing

Laadinfrastructuur voor elektrische mobiliteit raakt meerdere aspecten van de organisatie en de omgeving. Equans biedt haar klanten maatwerk in totaaloplossingen. Dit begint bij het geven van advies op basis van de wensen van de klant, een technisch ontwerp voor de specifieke locatie, de installatie ter plaatse en uiteindelijk het onderhoud en beheer van de laadvoorzieningen. Zo ontzorgen wij de klant in elke stap van het proces. 

Model E Mobility DEF
Hulshoff Ge Ntegreerd Energiesysteem (8)

Laden van e-trucks

De markt voor elektrische vrachtwagens groeit snel. Ondernemers in de logistieke sector spelen hier steeds vaker op in. Equans is de technische partner voor het laden van trucks. Met een integraal energiesysteem ontwikkelen wij voldoende capaciteit om een wagenpark snel en kostenefficiënt te laden.

Laden in de logistiek

Geïnteresseerd in de inzet van gereviseerde laadpalen?

Met de eerste grote overnamecontracten worden duizenden publieke laadpalen in Nederland vervangen. Equans geeft deze laadpalen een tweede leven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Afbeelding Van Whatsapp Op 2024 02 21 Om 14.27.31 C669edd7