Techniek

SDO Security Services

Net nieuw en al wereldberoemd

Bekijk onze nieuwe reclamecampagne

Bekijk het hier!

Het snel detecteren en reageren op digitale dreigingen leidt tot minder schade. Dat staat centraal in de technische aanpak van Security Services. Wij helpen je met technische maatregelen om je IT-omgeving zo waterdicht mogelijk te houden en inbraak door cybercriminelen te voorkomen. Hackers hebben vaak genoeg aan één zwakke plek in je systemen, dus het is zaak vooraf datalekken te detecteren en aan te pakken.

 

Security Operations Center

Via een Security Operations Center (SOC) monitoren en testen wij continu de veiligheid van jouw IT- of OT-omgeving. Alle informatie leidt tot inzicht in hoe veilig het netwerk, de systemen en de hard- en software functioneren. In de SOC verzamelen en scannen we onder meer log-informatie van relevante applicaties en apparaten in het netwerk, waarbij we onregelmatigheden identificeren.

Denk hierbij aan log-informatie van het Intrusion Detection System, firewalls, webapplicaties, Active Directory servers, antivirus-software tot industriële controlesystemen (ICS) met PLC's en Supervision Control and Data Acquisition (SCADA)-systemen. Samen met onze securityspecialisten richt je de SOC-dienstverlening in die past bij jouw organisatie en met jou meegroeit.

Denk daarbij aan hulpmiddelen zoals:

  • IT Security Information & Event Management (SIEM)
  • OT Security Information & Event Management (SIEM)
  • Incident Response
  • Threat Intelligence
  • Managed Firewall
SDO Managed Services

Meer weten?

Vragen over de inrichting van een Security Operations Center? Neem vrijblijvend contact op.

Václav Volf

Salesmanager Smart Digital Operations

Andere oplossingen van Smart Digital Operations

Heb je andere vraagstukken op het gebied van digitalisering en IT? Equans heeft alles in huis om je te ontzorgen. 

Datacenter services Infrastructure services
datacenter