Nieuwste klantoplossingen data gedreven beheer en onderhoud

  • Innoveren én de praktijk
Businessman 2606502

'Practice what you preach'

Hieronder vind je een selectie van onze nieuwste klantoplossingen op het gebied van data gedreven beheer en onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw business? Neem dan contact met ons op.

Shutterstock 1771672331

Senbased

Equans introduceert een nieuwe service-oplossing die brandwerende doorvoeren slimmer maakt; de Senbased slimme sparing. Deze sparing is voorzien van een detectiesensor en biedt maximale grip op het beheerproces van brandveiligheid in gebouwen.

De Senbased slimme sparing kan brandwerende doorvoeren op afstand monitoren op schade en doorboringen. De status van de doorvoeren wordt continu gemonitord en schade real-time geregistreerd. Via een notificatie wordt exact aangegeven waar (in welke ruimte) en wanneer (datum/tijdstip) de schade is ontstaan. Dat levert enorm veel voordelen op. Zo worden onbedoelde schades direct gesignaleerd. Tevens behoren periodieke en tijdrovende inspecties tot de verleden tijd.

Lees hier meer over Senbased

Prestatiegericht onderhoud

De ontwikkeling van digitale tools, met positieve invloed op de duurzaamheid van installaties (CO2 Footprint), is een belangrijke voorwaarde (“licence to operate”) voor integrale as-a-service contracten. Dit zorgt voor een sterke noodzaak om capaciteiten op het gebied van smart maintenance te ontwikkelen en toe te passen.

Equans heeft meerdere oplossingen op het gebied van prestatiegericht onderhoud. Door de toepassingen van deze oplossingen worden installatie prestaties beter geborgd, risicomanagement sterk verbeterd, en kunnen servicekosten worden verlaagd.

Voor meer informatie neem contact op met onze specialist.

20201026 Predictive Maintenance
Fire Safety Monteur

EV Branddetectie

Is de brandveiligheid van jouw garage met laadpunten goed voor elkaar? Verslim jouw laadpunten en voorkom schade.

Lees meer over EV Branddetectie