Nieuwste klantoplossingen gebouwde omgeving

  • Innoveren én de praktijk
Businessman 2606502

Hieronder vind je een selectie van onze nieuwste klantoplossingen voor de gebouwde omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw business? Neem dan contact met ons op.

Shutterstock 1771672331

Senbased

Equans introduceert een nieuwe service-oplossing die brandwerende doorvoeren slimmer maakt; de Senbased slimme sparing. Deze sparing is voorzien van een detectiesensor en biedt maximale grip op het beheerproces van brandveiligheid in gebouwen.

De Senbased slimme sparing kan brandwerende doorvoeren op afstand monitoren op schade en doorboringen. De status van de doorvoeren wordt continu gemonitord en schade real-time geregistreerd. Via een notificatie wordt exact aangegeven waar (in welke ruimte) en wanneer (datum/tijdstip) de schade is ontstaan. Dat levert enorm veel voordelen op. Zo worden onbedoelde schades direct gesignaleerd. Tevens behoren periodieke en tijdrovende inspecties tot de verleden tijd.

Lees hier meer over Senbased

EV Branddetectie

Is de brandveiligheid van jouw garage met laadpunten goed voor elkaar? Verslim jouw laadpunten en voorkom schade.

Lees meer over de propositie EV Branddetectie
Fire Safety Monteur

Track & Trace medische apparatuur

Door het oplopend personeelstekort en de stijgende zorgkosten neemt de druk op de zorg steeds meer toe. Tegelijkertijd weten we dat het personeel in ziekenhuizen veel tijd kwijt is naar het zoeken van medische apparatuur. Equans komt met een slimme sensor die real time inzicht biedt in de locatie en beschikbaarheid van medische apparaten in het ziekenhuis. 

Lees meer over Track & Trace
ENGIE HEALTHCARE Header Digital

Contactgegevens

Meer weten? Neem contact op met onze specialist.

Neem contact op: