Warmte van Equans

  • 40 tot 60% minder CO2-uitstoot
  • Zomers lekker koel, 's winters comfortabel warm
  • Klaar voor de toekomt
Headerlegionella1440x680gespiegeld

Overname door Essent

Vanaf 1 december 2023 is Equans Energy Solutions B.V. onderdeel van de Essent groep. Met deze overname zetten we samen een logische volgende stap in onze gezamenlijke ambitie om Nederland verder te verduurzamen.

Voor u als klant verandert er de komende tijd weinig. We blijven woningen en zakelijke gebouwen verwarmen en koelen zoals u dat van ons gewend bent. Wel zal de naam en het logo van Essent steeds meer zichtbaar worden in onze communicatie. Ons telefoonnummer en email adres blijft ongewijzigd, evenals onze facturatie gegevens.

Collectief duurzaam verwarmen en koelen?

Collectieve warmtebronnen waarmee het hele complex of zelfs de hele wijk er warmpjes bijzit: dat is warmte van Equans. Door duurzame bronnen, zoals warmte- en koudesystemen te installeren, kan in één keer een grote groep huishoudens over naar duurzame, zelf opgewekte energie.

Direct regelen?

Mijn woning of bedrijfsruimte aanmelden.

Mijn woning of bedrijfsruimte afmelden.

Actuele storingsinformatie en gepland onderhoud.

Antwoorden op veelgestelde vragen.

Benieuwd waar wij warmte leveren?

Klik hier voor zakelijke informatie.

Wat is Warmte van Equans?

Met warmte van Equans verwarm én koel je jouw woning duurzaam. Met de warmte van de zomer, verwarm je 's winters jouw huis, terwijl de koelte van de winter wordt gebruikt om jouw huis zomers te koelen. Klinkt best logisch, toch? De warmte en koude wordt diep in de grond opgeslagen, maar kan op ieder moment worden opgepompt. Zo zit je er altijd warmpjes of juist lekker koel bij.

Meer weten?

Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Onze Warmte-desk is op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar.

Warmte van Equans

Servicedesk

Neem contact op:

Warmte van Equans

Servicedesk