Warmte van Equans

  • 40 tot 60% minder CO2-uitstoot
  • Zomers lekker koel, 's winters comfortabel warm
  • Klaar voor de toekomt
Headerlegionella1440x680gespiegeld

Overname door Essent

Per 1 december 2023 is Equans Energy Solutions B.V. onderdeel geworden van Essent. Per 11 januari 2024 is de naam van de juridische entiteit Equans Energy Solutions B.V. gewijzigd in Essent Infrastructure Solutions B.V.

Wat verandert er?
Alleen de naam van onze juridische entiteit wijzigt. Dit betekent dat u alle toekomstige correspondentie aan Essent Infrastructure Solutions B.V. dient te richten. Deze naam dient u ook te gebruiken als u bijvoorbeeld een handmatige betaling aan ons doet.

Alle andere gegevens, zoals KvK-nummer, bankrekeningnummer, adres en contactgegevens blijven hetzelfde. Voor u verandert er in de praktijk dan ook weinig. Wel zult u het Essent logo en de kleuren van Essent in plaats van het Equans logo en kleuren in onze uitingen zien terugkomen.

Collectief duurzaam verwarmen en koelen?

Collectieve warmtebronnen waarmee het hele complex of zelfs de hele wijk er warmpjes bijzit: dat is warmte van Equans. Door duurzame bronnen, zoals warmte- en koudesystemen te installeren, kan in één keer een grote groep huishoudens over naar duurzame, zelf opgewekte energie.

Direct regelen?

Mijn woning of bedrijfsruimte aanmelden.

Mijn woning of bedrijfsruimte afmelden.

Actuele storingsinformatie en gepland onderhoud.

Antwoorden op veelgestelde vragen.

Benieuwd waar wij warmte leveren?

Klik hier voor zakelijke informatie.

Wat is Warmte van Equans?

Met warmte van Equans verwarm én koel je jouw woning duurzaam. Met de warmte van de zomer, verwarm je 's winters jouw huis, terwijl de koelte van de winter wordt gebruikt om jouw huis zomers te koelen. Klinkt best logisch, toch? De warmte en koude wordt diep in de grond opgeslagen, maar kan op ieder moment worden opgepompt. Zo zit je er altijd warmpjes of juist lekker koel bij.

Meer weten?

Heb je nog vragen of heb je liever persoonlijk contact? Onze Warmte-desk is op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur bereikbaar.

Warmte van Equans

Servicedesk

Neem contact op:

Warmte van Equans

Servicedesk