IJDock, Amsterdam

Headerlegionella1440x680gespiegeld

IJDock

Aan het Westerdok van het IJ is een nieuw stedelijk gebied ontwikkeld met het Paleis van Justitie, het Korps Landelijke Politiediensten, kantoren, winkels, restaurants, appartementen en een hotel. Equans verzorgt voor Wester IJDock C.V. de duurzame energievoorziening.

Sinds 2013 levert Equans de warmte en koude aan iedereen op IJDock. Op deze prachtige locatie aan het IJ heeft Equans een duurzame warmte en koude opslag installatie gerealiseerd.

Wat leveren wij?
Equans levert warmte voor verwarming, warmte voor het bereiden van warmtapwater en koude voor comfortkoeling aan de woningen op IJDock.

Energiecentrale Zuyderland (1)

Jouw meter

Meestal lezen wij jouw meterstanden op afstand voor je uit en hoef je zelf niets te doen. Toch kan het zijn dat wij jou een keer vragen jouw standen door te geven, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen. Daarom vertellen we je graag waar je jouw meter kunt vinden en hoe je de meterstand afleest. Zo zorgen we er samen voor dat de oude bewoner een juiste afrekening krijgt én dat de nieuwe bewoner start met de juiste meterstand.

Danfos Diehl meter

Overige informatie

Op deze pagina vind je de meestgestelde vragen. Kijk gerust of jouw vraag er ook tussen staat.

Regel jouw energiezaken zelf, snel en makkelijk via MijnEquans.