Energie Benchmark Analyse

Energie Benchmark Analyse

Energie Benchmark Analyse

Duurzame verandering. Daarin lopen we bij Equans voorop. Om echt het verschil te maken, zetten we onze kennis, praktische ervaring en passie voor duurzaamheid in voor een houdbare wereld en toekomst. Met onze expertise helpen we jouw organisatie om een duurzame footprint op de wereld achter te laten. Zo kunnen we samen de energietransitie versnellen. Met behulp van een Energie Benchmark zet je de eerste stap met inzicht in je energieprestatie.

Voorbeeld Energie Benchmark Analyse

De eerste stap richting verduurzamen

Besparen en verduurzamen begint met inzicht in je energieverbruik. Daarom hebben we de Energie Benchmark Analyse ontwikkeld. Hiermee brengen we samen met jou in kaart hoe we je energiehuishouding kunnen verbeteren en waar je energie én CO2-uitstoot kunt besparen. Zo kunnen we samen bijdragen aan een duurzamere wereld, op een manier die bij jouw organisatie past.

Door bewuster om te gaan met energie:

  • Krijg je inzicht in je energieprestatie
  • Bespaar je op de energierekening én CO2-uitstoot
  • Kun je tijdig aan de vereiste verplichtingen voor het vereiste energielabel voldoen

Krijg inzicht in je energieprestatie

Bij Equans zetten we graag een stapje extra. We wachten niet tot je met een vraag komt, maar brengen op basis van jouw gegevens het besparingspotentieel in kaart. De Energie Benchmark Analyse is dan ook bedoeld voor alle organisaties met utiliteitsbouw die stappen willen zetten in de energietransitie.

Inzicht

Met de Energie Benchmark Analyse brengen we samen in kaart hoe we je energiehuishouding kunnen verbeteren en waar je energie én kosten kunt besparen. Het delen van je huidige energieverbruik is de eerste stap. Door middel van de gegevens van je organisatie kan de analyse eenvoudig en snel gemaakt worden.

Analyse

Met behulp van jouw gegevens, onze kennis en tooling maken we een energie benchmark van jouw pand(en) en processen. Zo bepalen we het besparingspotentieel en zie je welk effect dit heeft op je CO2-uitstoot. Vervolgens gaan we graag met je in gesprek over welke impact je wilt maken op het milieu, de mogelijkheden om besparingen te realiseren en de verbeteropties die daarbij horen. 

Resultaat

Een vergelijking van jouw energielabel met het operationeel label brengt de besparingsmogelijkheden in kaart, zowel in energie als in euro’s.

Verduurzamen op een manier die past bij jouw bedrijf.

De Energie Benchmark Analyse is onderdeel van onze aanpak Equans Geregeld. Dit staat voor meer duurzame impact. Dat doen we door bedrijven actief te helpen om hun installaties en gebruik van energiestromen zuiniger, milieuvriendelijker en efficiënter te maken. 

 

Bekijk hier in 2 minuten hoe Equans Geregeld. werkt

Meer weten?

Wil je inzicht in jouw energieprestatie of jouw energielabel van je pand verbeteren? Neem dan contact op zodat we samen de benodigde gegevens kunnen verzamelen. We helpen je graag.

Ruud Vleugels

Directeur Energy & Utility Partners

Neem contact op:

Ruud Vleugels

Directeur Energy & Utility Partners