Villa Pardoes Header

Samen vrijwillig en duurzaam aan de slag bij Villa Pardoes

09 februari 2022

Zoals ieder jaar voeren Equans-medewerkers uit Zuid-Nederland geheel vrijwillig onderhoud uit bij Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Villa Pardoes is een vakantieverblijf nabij de Efteling voor ernstig en mogelijk zelfs levensbedreigend zieke kinderen en hun familie, en wordt ondersteund door sponsoren en vrijwilligers.

Download onze whitepaper over de circulaire economie

Keten samenwerking

Ongeveer 30 Equans-collega’s waren vroeg uit de veren en stonden zaterdagochtend 8 januari klaar om alle installaties zoals koeling en keerkleppen te controleren, te onderhouden of mankementen te rapporteren. Onder meer een gedeelte van de noodverlichting werd vervangen, de beveiligingstechniek werd gecheckt en de luchtbehandelingskasten zijn voorzien van nieuwe AFPRO-filters. Hiervoor hebben we nauw samengewerkt met de vertegenwoordiger van AFPRO. De benodigdheden voor het onderhoud van de cv-ketels werden geschonken door leverancier Remeha. AFPRO en Remeha zijn ketenpartners die Villa Pardoes een warm hart toedragen.

omschrijving van de header afbeelding
Een Van De Refurbished Armaturen Abbvanlien

Circulaire keuze

Ook de armaturen van de noodverlichting heeft Villa Pardoes te danken aan een sponsor: onze partner ABB Van Lien. Bij Villa Pardoes staat duurzaamheid in de breedste zin hoog in het vaandel, waardoor de keuze voor gereviseerde armaturen snel is gemaakt. Hiermee besparen we op nieuw materiaal en geven we een armatuur een tweede leven. ABB neemt de oude armaturen mee zodat ze kunnen worden gereviseerd en ingezet op andere projecten.

 

Vrijwilligers van Villa Pardoes bereidden als blijk van waardering een smakelijke lunch. Kartrekker Ton Verbeek blikt terug op een mooie dag:

We hebben in één ochtend veel kunnen betekenen en het team wist wat ze moest doen

Ton Verbeeks
Contractmanager bij Equans

 

Een heel groot compliment voor alle betrokkenen en veel dank voor deze mooie prestatie!

Meer weten?

Download onze whitepaper of neem contact op met Frank van Beijnen.

Neem contact op:

Ook interessant