Parisproofcommitment

Equans onderschrijft Paris Proof Commitment

01 juni 2021

In 2020 heeft Equans Nederland zich gecommitteerd aan het Paris Proof Commitment en daarmee aan het verlagen van het energiegebruik en dus de CO2 uitstoot van de gebouwde omgeving. Om de druk op het energiesysteem van de toekomst te verminderen en de doelstellingen van het klimaatakkoord in Parijs te halen, is het van belang dat er minder energie wordt gebruikt.

Het Paris Proof Commitment houdt in dat wij ons ten doel stellen om het energieverbruik van al onze kantoren in 2040 op een niveau van 50 kWh/m2 te brengen en ook onze klanten hiervoor te motiveren. Wij geloven dat het meten van het werkelijke verbruik per vierkante meter in een gebouw (kWh/m2) helpt bij het versnellen van de transitie.

Via onder andere het Paris Proof Commitment dragen we bij aan het opbouwen van kennis, treffen we energiebesparende maatregelen bij onszelf en bij klanten en verspreiden we het gedachtegoed. We rapporteren over de voortgang via de Dutch Green Building Council en al bestaande kanalen. Bekijk op parisproofcommitment.nl alle ondertekenaars en bekijk de video van de ondertekenaars.

 

Meer weten over dit onderwerp? Bekijk eens de pagina over CO2 en energie!

Ook interessant